Вт, 2024-04-16, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Петро Порошенко поставив завдання завершити всі процедури щодо призначення спеціального антикорупційного прокурора до кінця листопада, щоб 1 грудня 2015 року в Україні з'явився такий прокурор.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Оптимальним варіантом було б ухвалення рішення про неможливість проведення виборів у Маріуполі. Таку думку висловив заступник голови ЦВК Андрій Магера.


 

 

Президент Петро Порошенко своїм указом переніс початок осіннього призову на 1 листопада у зв'язку із проведенням в Україні місцевих виборів 25 жовтня.


 

Затонулий у Чорному морі на Одещині катер "Іволга" піднято з води. Всередині судна знайдено ще два тіла загиблих. Про це у понеділок, 19 жовтня, повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Міністерства інфраструктури України.


 

 

В Україні почала працювати система реєстрації бізнесу за один день. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Урядового порталу.


 

Польща вважає, що газопровід "Північний потік-2" суперечить енергетичній політиці ЄС, і Варшава порушуватиме питання щодо недоцільності його будівництва. Про це заявив заступник глави МЗС Польщі Конрад Павлік.


 

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування відбірного турніру Євро-2016, за підсумками якого суперником збірної України буде команда Словенії, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Перший матч відбудеться в Україні.


 

В Киеве начал работу восстановленный после пожара кинотеатр "Жовтень". В кинотеатре восстановлено два больших кинозала на 414 и на 198 мест, и четыре видеозала на 22, 33, 45 и 49 мест.


 

Кабінет міністрів України доручив найближчим часом підняти на поверхню катер "Іволга", що затонув 17 жовтня в Одеській області. Як повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури, власник судна досі не подав заявки на порятунок.


 

Президент України Петро Порошенко не задоволений рівнем виконання коаліційної угоди, який, за його підрахунками, сягає не вище 30%. Про це він заявив у інтерв'ю українським телеканалам, яке транслювалося 18 жовтня.