Чт, 2024-03-28, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В случае возможного обострения ситуации вдоль линии разграничения в зоне проведения Антитеррористической операции украинская сторона готова быстро восстановить боевые порядки.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Заборона на польоти українських авіакомпаній до Російської Федерації, яку, як очікується, буде впроваджено 25 жовтня 2015 року у відповідь на українські санкції, не позначиться на кількості флоту авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) та плани його поповнення.


 

 

Печерский районный суд Киева по представлению ГСУ МВД в пятницу согласился на задержание и содержание под стражей Сергея и Александра Кацубы.


 

Правительство Украины утвердило новую редакцию перечня групп населения, которым положен бесплатный и льготный отпуск лекарственных средств по рецептам врачей в случае амбулаторного лечения.


 

Національний банк України зобов'язав з 2 жовтня 2015 року відмовити в здійсненні переказу клієнту, до якої були застосовані санкції Ради національної безпеки і оборони "блокування активів", "зупинка фінансових операцій" і "запобігання виведенню капіталів за межі України".


 

Кабмін України зобов'язав НАК "Нафтогаз України" у перехідний період із 1 жовтня 2015 року по 1 квітня 2017 року скуповувати газ ПАТ "Укргазвидобування", за рахунок чого формувати запас природного газу для побутових споживачів і виробників теплової енергії для населення.


 

1 жовтня закінчився термін, у який країни повинні подати своїх національних номінантів на "Оскар" у категорії "Кращий неангломовний фільм". Україна поки що свого номінанта не подала.


 

 

Ініціатором встановлення пам'ятника є друг Кузьми Андрій Покровський. Він пояснив свій вчинок тим, що хотів просто увіковічнити великого музиканта.


Вилочные электрические погрузчики Toyota


Небольшой вилочный погрузчик Toyota пользуется большим спросом на складах, в торговле, на производстве в закрытых и плохо вентилируемых помещениях. Машины обладают высокой маневренностью.


 

 

Дніпропетровський "Дніпро" обіграв на виїзді з рахунком 1:0 норвезький "Русенборг" у матчі другого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.


 

 

Уперше за кілька останніх тижнів минула доба в зоні АТО пройшла повністю спокійно. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook.