Чт, 2024-04-25, 23:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У середині листопада в Україну прийдуть спеціальні контрбатарейні станції великої дальності. Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи перед студентами в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-10-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко заявив, що противник сьогодні почав відведення танків, легкої артилерії і мінометів на півдні Донецької області.


 

Сьогодні Україна подала перший позов до Світової організації торгівлі проти Російської Федерації. Про це у середу, 21 жовтня, повідомляє у Twitter Мінекономрозвитку.


 

Речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко зазначає, що найближчим часом планується відведення артилерійських систем та мінометів. Про це він сказав під час брифінгу.


 

Прокуратура звертається до суду з клопотанням про взяття під варту екс-зампрокурора Київської області Олександра Корнійця, заявляє заступник генерального прокурора України Віталій Касько.


 

Україна посідає перше місце у списку найбідніших країн Європи з добробутом пересічного дорослого у 1437 доларів. Про це свідчать дані рейтингу швейцарського банку Creduit Suisse. Другу сходинку посідає Бєларусь з 1551 дол, третю - Молдова з 3104 дол.


 

Председатель Центральной избирательной комиссии Михаил Охендовский уверен, что до дня выборов будут напечатаны все избирательные бюллетени, в том числе в проблемных избирательных округах.


 

 

Сухое лето стало в нынешнем году причиной невысокого урожая овощей. Из-за этого цены на них сложились существенно выше прошлогодних.


 

На столичному НСК "Олімпійський" 20 жовтня відбувся матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Динамо" приймало лондонський "Челсі" і зіграло внічию – 0:0.