Пт, 2024-03-29, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна та Люксембург готові якомога швидше підписати угоду про усунення подвійного оподаткування між країнами, оскільки такий документ вкрай необхідний для розвитку двосторонніх економічних відносин.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ослаблення курсу гривні в останні дні викликане невеликим перекосом попиту та пропозиції валюти. Про це повідомив директор департаменту відкритих ринків Національного банку України.


 

24 жовтня по 1 листопада в Києві пройде 45-й міжнародний кінофестиваль "Молодість". Кожного року в програмі фестивалю більше 250-ти стрічок. ТОП-7 фільмів "Молодості", які висунуті на "Оскар".


 

Прем'єр-міністр Люксембургу Ксавьє Беттель, що нині головує в Європейському Союзі, заявляє, що питання посилення або ослаблення введених стосовно Росії Євросоюзом санкцій залежатиме від виконання Мінських угод.


 

Національний банк дозволив уповноваженим банкам купувати іноземну валюту у фізичних осіб без обмежень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби регулятора з посиланням на прийняту постанову правління НБУ №718 від 22 жовтня.


 

Реклама один из самым доступных способов привлечение новых клиентов. Конечно, любая качественная реклама эффективна, но для большой аудитории чаще всего используют рекламные щита и баннеры.


 

Кабинет министров Украины отменит дополнительный импортный сбор, введенный в феврале для достижения макрофинансовой стабилизации, с 1 января 2016 года.


 

 

Президент Украины Петр Порошенко заявляет о необходимости вернуть стране через суд шельфовые месторождения, включая Одесское и Безымянное.


 

В Одессе в 2016 году планируют отреставрировать Потемкинскую лестницу. В следующем году власти города запланировали проведение ремонтно-реставрационных работ.


 

 

Через три дні в Україні пройдуть чергові вибори до органів місцевого самоврядування, на яких українці оберуть нову місцеву владу. Останні проводилися в 2010-му.


 

У Мальме 21 жовтня відбувся матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Мальме" обіграв донецький "Шахтар" з рахунком 1:0. Гра проходила за ігрової і територіальної переваги гірників, які не зуміли реалізувати жодного зі своїх моментів.