Пт, 2024-04-19, 16:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Відповідно до статей Кримінального кодексу, інкримінованих народному депутатові від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку, йому може загрожувати санкція у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство соціальної політики розпочало перерахунок субсидій, вже призначених 3,5 млн сімей, на період опалювального сезону, заявив міністр Павло Розенко на брифінгу 23 жовтня в Києві.


 

УЄФА назвала дату винесення рішення у справі київського "Динамо". Про це пише сайт організації. Після звіту FARE УЄФА завела дисциплінарну справу на київське "Динамо". Киян звинувачують у расистській поведінці уболівальників.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон про зміни до Бюджетного кодексу щодо перерозподілу коштів на відновлення Донбасу. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомили у прес-службі глави держави.


 

Стрічка режисера Аскольда Курова, чи не головного документаліста Росії, буде показана на 45-ій "Молодості" у рамках Спецподії. Вона вийде на екрани у 2016 році, але глядачі Київського кінофестивалю зможуть побачити вже готові епізоди.


 

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих і поранених серед українських військових немає. Про це сьогодні, 23 жовтня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Міністр юстиції України Павло Петренко заявляє, що Комісія Ради Європи "За демократію через право" ("Венеціанська комісія") схвалила рекомендації щодо змін до Конституції України в частині судової реформи. Про це він повідомив у Facebook.


 

Україна стане частиною європейського економічного простору, впевнений прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "У нас з вами дорога з двостороннім рухом. І Угода про зону вільної торгівлі, яка набуде чинності з 1 січня.


 

З початку року оренда житла в Києві, містах-мільйонниках і туристичних центрах подорожчала на 5-10%. Причина - зростання цін на комунальні послуги та здешевлення національної валюти.


 

Учорашній вечір і сьогоднішня ніч у зоні проведення АТО не були спокійними. Бойовики відновили обстріли позицій українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Facebook.


Трудно представить себе современную армию без камуфляжа. Эта удобная одежда настолько практична в любых ситуациях, что ее с удовольствием используют и люди, не принадлежащие к вооруженным силам.