Чт, 2024-03-28, 18:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністр торгівлі США Пенні Пріцкер заявляє, що керівництво країни має намір надати Україні третю мільярдну кредитну гарантію.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Двоє українських військовослужбовців зазнали поранень за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції. Про це на традиційному брифінгу у понеділок повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Президент України Петро Порошенко констатує, що після місцевих виборів не відбулося розколу країни і провалилася спроба Росії створити п'яту колону.


 

 

В ближайший час, по данным Укргидрометцентра, и до конца суток 26 октября в столице ожидаются порывы ветра до 15-20 м/сек.


 

Правляча партія Болгарії "Громадяни за європейський розвиток Болгарії" (ГЄРБ) лідирує на місцевих виборах, які відбулися в неділю. Зокрема, політична сила отримала 32% голосів виборців.


 

Уряд прогнозує, що зростання української економіки у 2016 році становитиме 2%. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у "10 хвилинах" у неділю, 25 жовтня.


 

 

Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла без порушень Мінських домовленостей. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.


 

 

Громадянська мережа "Опора" зафіксувала 1052 порушення до моменту закриття дільниць. Про це йдеться у відповідному повідомленні організації.