Вт, 2024-04-16, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Документальний фільм The Russian Woodpecker ("Російський дятел") американського режисера Чеда Грасіа увійшов до лонг-ліста претендентів на оскарівську номінацію у категорії "найкращий документальний фільм".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогоднішній день у зоні проведення Антитерористичної операції минув неспокійно. Бойовики відкрили вогонь по українським позиціям з гранатометів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Зайцево на Донеччині.


 

Соглашение о стабилизации и ассоциации между Европейским союзом и Косово подписали в Страсбурге. Об этом во вторник 27 октября сообщает сайт Еврокомиссии.


 

Национальный банк Украины расширил перечень валют, с которыми уполномоченным банкам разрешается проводить своп операции. Соответствующие изменения закреплены постановлением правления регулятора №721, опубликованном на сайте НБУ.


 

Украина в ближайшие месяцы получит кредитные гарантии США на 1 млрд долларов в случае успешной реализации программы Международного валютного фонда и проведения антикоррупционной реформы.


 

На офіційному сайті Центральної виборчої комісії наразі опубліковані дані про 135 обраних на посади сільських, селищних та міських голів на чергових місцевих виборах.


 

Радник голови МВС вважає голову ЦВК Михайла Охендовського причетним до порушень законодавства, через які не відбулися вибори, зокрема в Маріуполі. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко.


 

За попередніми даними, зібраними Київською міською територіальною виборчою комісією, відповідно до результатів голосування з 50% виборчих дільниць перемагає нинішній мер столиці Віталій Кличко.


 

В понедельник был опубликован обновленный рейтинг Женской теннисной ассоциации (WTA), в котором киевлянки Леся Цуренко и Ольга Фридман обновили свои персональные рекорды.


 

 

Победитель "Евровидения", австрийский певец Томас Нойвирт, который выступает в образе бородатой певицы Кончиты Вурст, приехал в Киев.


 

Експерти вже зараз зазначають, що місцеві вибори призведуть до строкатості місцевих рад у політичному плані. Між різними політсилами точитиметься запекле протистояння, конкуренція зростатиме, від чого громади можуть тільки виграти.