Пт, 2024-04-19, 23:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні, 29 жовтня, парламент Кіпру ратифікував угоду про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв припускає можливість зниження максимального тарифу на газ для населення в 2016 році за умови збереження тенденції падіння світових цін на вуглеводні і стабільного курсу гривні.


 

Український важковик Олександр Усик визнаний Інтерконтинентальним боксером року. Таке рішення ухвалив XXVIII конгрес Всесвітньої боксерської організації (WBO), який проходить в Орландо (штат Флорида, США).


 

Україна у 2016 році зможе обійтися без закупівель російського газу, обмежившись імпортом газу з Європи, повідомив на щорічному форумі директорів "Диригенти змін" у Києві голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.


 

Центральна виборча комісія за результатами опрацювання 100% протоколів оприлюднила результати виборів голів міських рад трьох міст обласного значення Донецької області – Добропілля, Вугледара і Селідового, де перемогли безпартійні кандидати-самовисуванці.


 

Кабінет міністрів України схвалив проект постанови "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 6 серпня 2014 року", яким встановив соціальні нормативи споживання житлово-комунальних послуг у межах яких надаються пільги або субсидії.


 

Рада суддів заявляє про відкриття Генпрокуратурою близько 200 кримінальних проваджень проти суддів за неправосудні рішення. Про це повідомила голова Ради суддів Валентина Симоненко.


 

Президент Петро Порошенко розглянув розміщену на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва президента України електронну петицію щодо "присвоєння Андрію Кузьменку звання народного артиста України", яку підписали понад 26 тисяч громадян.


 

Детективи Національного антикорупційного бюро України вже формують досьє на ряд чиновників за підозрою в корупції і будуть готові відкрити кримінальні провадження відразу, щойно з'явиться антикорупційний прокурор.


 

Вчора увечері з 19.40 до 20.10 бойовики вели вогонь по українських позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї південніше Авдіївки. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.