Сб, 2024-04-20, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Найбільшу кількість голосів на виборах Київського міського голови набрали чинний мер столиці Віталій Кличко і народний депутат Борислав Береза.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-10-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

По предварительным прогнозам синоптиков и экспертов, зима будет немного холоднее, чем в прошлом году. Но зато, как и прогнозировали в "небесной канцелярии", конец октября будет теплым и сухим.


 

Сегодня спектр представленных моделей позволяет подобрать недорогой, но качественный планшет.


 

Суд польского города Кракова в пятницу, 30 октября, отклонил запрос Вашингтона экстрадировать кинорежиссера Романа Полански в США, где его обвиняют в растлении несовершеннолетних.


 

Сьогоднішній день у зоні проведення Антитерористичної операції минув без порушень Мінських домовленостей, на всій лінії розмежування завершено відведення артилерії калібром менше ніж 100 мм.


 

У Сватовому, де сталася пожежа на складах із боєприпасами, проводять розмінування снарядів та оглядають місце події. Такі дані сьогодні, 30 жовтня, станом на 13.00, оприлюднила прес-секретар ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай у Facebook.


 

Міністерство фінансів України інформує, що "завершення реструктуризації зовнішнього боргу України, включаючи випуск нових облігацій зовнішньої державної позики України для кредиторів, які мають на це право, очікується 12 листопада 2015 року".


 

Україна веде переговори з Туркменістаном щодо поставок нафти і вивчає оптимальні шляхи транспортування газу до країни, повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.


 

ПАТ "Укрзалізниця" має намір від 1 січня 2016 року підвищити тарифи на вантажні залізничні перевезення на 15%, при цьому тарифи на перевезення вугілля планують підвищити на 5%.


 

У Києві завершилася процедура жеребкування 1/4 фіналу Кубка України, за підсумками якої "Шахтар" зіграє два матчі з "Ворсклою" (Полтава), київське "Динамо" - з "Олександрією".


 

 

 Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявляє, що корумповані судді в Україні залишаються безкарними, а тому процес їх люстрації повинен бути завершеним.


 

Спецпідрозділи Збройних сил України у взаємодії зі співробітниками Держслужби України з надзвичайних ситуацій приступили до гасіння пожежі на арсеналі Міноборони поблизу м.Сватово (Луганська обл.).