Сб, 2024-04-20, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявляє, що під час проведення останніх військових операцій було вбито дві тисячі терористів серед бойовиків "Ісламської держави Іраку та Леванту" та етнічних курдів, і ці операції триватимуть й надалі.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Глава Одесской областной государственной администрации Михаил Саакашвили сообщил, что прокуратура области 30 октября обратилась в суд за разрешением выемки избирательных протоколов для установления возможных фальсификаций на выборах в Одессе.


 

На борту российского самолета, разбившегося над Синайским полуостровом 31 октября, находились трое граждан Украины. При этом сообщается, что на самолете находились 214 россиян.


 

Соглашение между правительствами Украины и Туркменистана о сотрудничестве в сфере сельского хозяйства подписано 29 октября в рамках визита украинской делегации во главе с президентом Украины.


 

За минувшие сутки в зоне боевых действий на Донбассе один украинский военнослужащий погиб и один был ранен, сообщил спикер АП по вопросам АТО Андрей Лысенко на брифинге.


 

Сьогодні, 31 жовтня, у Дніпропетровську СБУ затримала лідера партії "Українське об`єднання патріотів – УКРОП" Геннадія Корбана. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної організації партії "УКРОП".


 

 

Центральна виборча комісія у п'ятницю 30 жовтня опублікувала нові результати виборів мерів у населених пунктах районного значення та містах обласного значення.