Вт, 2024-04-23, 12:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В ночь с 31 октября на 1 ноября во всем мире отмечался самый жуткий праздник года – Хэллоуин или "День всех Святых". Для киевлян и гостей столицы по случаю этой даты была опубликована подборка из пяти наиболее мрачных мест Киева.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дочь президента Украины Петра Порошенко Евгения участвовала в кастинге на съемки в российском сериале "Возвращение Мухтара" и сыграла в нем небольшую роль.


 

"Нас не устраивают только такие колебания, которые были в феврале: с курса 20 до курса 30-40. Тогда у нас не было ни программы, ни возможности быстро реагировать. Теперь таких колебаний не будет. Но мы не будем фиксировать курс", - добавила чиновница.


 

Бюджет на следующий год должен приниматься Верховной Радой одновременно с налоговой реформой. Об этом заявил премьер-министр Арсений Яценюк в своем обращении "10 минут с премьер-министром".


 

Представитель Службы безопасности Украины Елена Гитлянская заявляет, что информация о задержании Корбана генералом Валерием Шайтановым, участвовавшим в разгоне Майдана, не соответствует действительности.


 

Футболісти київського "Динамо" обіграли в суботу, 31 жовтня, на столичному НСК "Олімпійський" харківський "Металіст" (2:0) в матчі 13-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.


 

 

15 листопада в Рівному відбудеться другий тур виборів міського голови, оскільки жоден з кандидатів не зміг набрати в першому турі 50% голосів виборців.
 


 

"У Сватовому військові сапери завершили очистку зовнішнього периметру сховища і розпочали роботу всередині складу боєприпасів. Не припиняють роботу і пожежні танки та інша техніка", - повідомили у штабі.


 

О 12.45 рятувальники витягли тіло з води. Як з`ясувалося, в кишені загиблого чоловіка були водійські права та технічний паспорт чоловіка, який є в списку зниклих безвісти осіб із судна "Іволга".


 

У Дніпропетровську через нібито благодійний фонд з допомоги бійцям АТО та незаконні оборудки фінансувалася приватна армія. Про це на брифінгу 31 жовтня заявила речниця СБУ Олена Гітлянська.