Пт, 2024-03-29, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Новий сезон мультсеріалу планують випустити до літа наступного року, якраз до фіналу чемпіонату Євро-2016. У сюжеті мультсеріалу також обіграють тему футболу. У кожній із серій козаки будуть грати у футбол в новій країні.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Печерський районний суд м. Києва зобов'язав прокуратуру доставити лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана до суду і переніс засідання з розгляду скарги на законність затримання політика на 5 листопада.


 

 

Михайло Романчук став кращим на етапі Кубка світу в швейцарському Давосі.


 

 

Бойовики на Донбасі активізувалися на лінії зіткнення в зоні АТО, зазначає спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Прем`єр-міністр Арсеній Яценюк проведе консультації з президентом України та парламентськими фракціями щодо того, яким чином модернізувати та оптимізувати виконавчу владу. Про це Яценюк сказав сьогодні, 4 листопада, на засіданні уряду.


 

Найбільший в Україні міжнародний аеропорт "Бориспіль" провадить перемовини з низкою авіакомпаній щодо перерозподілу транзитного пасажиропотоку в напрямку Російської Федерації у зв'язку з припиненням авіасполучення між Україною і Росією з 25 жовтня.


 

 

У Львові 3 листопада відбувся матч 4-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому донецький "Шахтар" приймав шведський "Мальме" і розтрощив суперника з рахунком 4:0.


 

Багатотомна Велика українська енциклопедія (ВУЕ) обов'язково має бути видана як в електронному, так і в паперовому форматах, тим більше, що можливості для цього є.


 

Українсько-італійською комедією "Ізі", зйомки якої розпочнуться цієї зими, Держкіно повертається до фінансування виробництва і розповсюдження національних і копродукційних фільмів.


 

Після вчорашнього намагання російсько-терористичних найманців з новою силою розпалити конфлікт, ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.