Ср, 2024-04-17, 00:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні, 5 листопада 2015 міста, міністри юстиції Естонії, Латвії та Литви підписали у Ризі меморандум про співпрацю, в якій узгоджено дії по пред'явленню Росії вимоги про відшкодування збитку за радянську окупацію.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-11-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Долой из страны вместе с мафией!", "Извините, мы не производим столько, сколько вы воруете", "Уходите все!", "Деды ушли на войну, отцы на революцию, настала наша очередь!", "Не уйдем домой, мертвые не отпускают".


 

В Интернете на сайте ua.all.biz Вы можете выбрать и купить светильники садово-парковые. С помощью фильтра можно выбрать быстрее по параметрам — оптом и в розницу, с ценой, доставке из других стран.


 

Печерський районний суд Києва відмовив у відводі судді Лариси Цокол під час розгляду справи лідера політичної партії "Українське об`єднання патріотів - "УКРОП" Геннадія Корбана.


 

 

В Одеському порту було підписано спільний наказ Одеської митниці ДФС та силових відомств, спрямований на значне зменшення кількості перевірок.


 

У Генпрокуратурі заявляють, що впродовж 72 годин затриманій екс-міністру юстиції Олені Лукаш буде повідомлено про підозру, після чого суд обере їй запобіжний захід.


Сьогодні, 5 листопада, Верховна Рада приступила до голосування за проекти законів, які необхідні для лібералізації візового режиму з ЄС. Парламент працюватиме до завершення розгляду "європакету", виборів у Маріуполі та закону, що стосується ренти на газ.


 

Ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції має тенденцію до загострення. Про це сьогодні, 5 листопада, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


 

Служба безпеки України затримала екс-главу Міністерства юстиції України часів президентства Віктора Януковича Олену Лукаш, повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.


 

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект нового Трудового кодексу України. Таке рішення підтримали 258 народних депутатів на засіданні парламенту в четвер.


 

 

У Лондоні 4 листопада відбувся матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Челсі" приймав київське "Динамо" і виграв з рахунком 2:1.