Вт, 2024-04-23, 21:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон на Львівщині) відбулася церемонія закриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ "Фіарлес Гардіан-2015".

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Национальный банк не допустит закрытия «Приватбанка», поскольку он имеет слишком большой вес в банковском секторе Украины.


 

Печерський районний суд м.Києва ухвалив взяти екс-міністра юстиції України Олену Лукаш під варту з правом застави 5 млн грн. Таке рішення в п'ятницю, 6 листопада, оголосив суддя Печерського суду Росмен Новак.


 

Головне управління розвідки заявляє, що ситуація в районі проведення АТО загострюється. Про це йдеться у повідомленні ГУР за п'ятницю, 6 листопада.


 

Міністерство фінансів закладає на наступний рік курс національної валюти на рівні 24,1 грн/дол. Зростання ВВП планується на 2%, інфляція в середньому – 12%. Про це повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.


 

Помічниця міністра оборони США Елісса Слоткін заявляє, що до 2020 року українська армія буде переведена на стандарти НАТО, і США сприятимуть цьому.


 

Премьера спектакля по пьесе украинского кинорежиссера Олега Сенцова "Номера" состоится 15 ноября в малом зале Национального академического драматического театра имени Ивана Франко.


 

У французькому Сент-Етьєні 5 листопада відбувся матч Ліги Європи УЄФА, в якому "Сент-Етьєн" приймав дніпропетровський "Дніпро" і виграв з рахунком 3:0. Доля матчу була вирішена ще в першому таймі.


 

Розпочинаючи з 18 години і до 6 ранку бойовики 13 разів вели вогонь у бік позицій українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Фейсбуці.