Чт, 2024-04-18, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Незабаром у львівському трамваї можна буде розраховуватися за проїзд безконтактними платіжними картками MasterCard. Про це йдеться у прес-релізі "Ощадбанку".

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський спростував інформацію про можливий продаж дніпропетровського клубу, заявивши, що вона не відповідає дійсності. За словами Ігоря Циганика Ігор Валерійович сказав, що "це плітки, які навіть не заслуговують на коментар".


 

Уряд Греції та кредитори не подолали розбіжностей з питань проведення реформ, а тому Єврогрупа 9 листопада навряд чи розблокує черговий транш допомоги у 2 млрд євро.


 

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявляє, що на сьогодні парламентські фракції "дуже близькі" до ухвалення завтра консолідованого рішення щодо законопроектів, необхідних для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом.


 

За минулу добу в зоні АТО один український військовослужбовець зазнав поранення, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Українська делегація на чолі із першим заступником секретаря РНБО України Олегом Гладковським бере участь у міжнародній аерокосмічній виставці "Dubai Air Show 2015".


 

Верховний комісар Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні заявляє про підтримку України і зазначає, що позиція ЄС у питанні санкцій щодо Росії залишається незмінною і ув'язується з виконанням Мінських угод і деокупацією Донбасу.


 

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко не вірить, що нинішній склад парламенту відпрацює увесь передбачений законом термін своєї каденції, проте переконаний у тому, що наступного року Верховна Рада має продемонструвати плідну роботу.


 

Пропонована урядом податкова реформа, яка передбачає зокрема й скасування спотворень у сплаті податків, дасть змогу уникнути формування дефіциту бюджету 2016 року в розмірі не менш як 68 млрд грн і продовжити програму реформ.


 

Минула доба в зоні проведення АТО минула неспокійно - бойовики відкривали вогонь по всіх секторах. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.