Чт, 2024-03-28, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Водители большегрузных машин, выступающие против введения сбора за проезд по федеральным трассам, приступили к формированию колонн грузовиков в Подмосковье, чтобы направиться в Москву.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-12-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Фільм режисера Євгена Афінеєвського "Зима у вогні" про Революцію Гідності включено до короткого списку претендентів на премію "Оскар" у категорії документальних фільмів.


 

В Парламентской Ассамблее Совета Европы (ПАСЕ) есть небольшая группа стран, которые не поддерживают Украину и голосуют в унисон с Россией. Об этом рассказал народный депутат от БПП, глава украинской делегации в ПАСЕ Владимир Арьев.


 

За попередніми розрахунками Міністерства економічного розвитку і торгівлі, у першому півріччі 2015 року рівень тіньової економіки становив 42% офіційного ВВП. Про це йдеться у звіті Мінекономіки щодо тенденцій тіньової економіки у першому півріччі 2015 року.


 

З 1 січня 2016 року запроваджується нова форма декларації про майновий стан і доходи, яка затверджена наказом Міністерства фінансів та зареєстрована в Міністерстві юстиції. Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.


 

Эсминец Военно-морских сил Соединенных Штатов Америки Ross вошел в Черное Море для обеспечения безопасности региона в связи с российской агрессией в Украине.


 

Полицейские Ивановской области задержали в воскресенье трех несовершеннолетних юношей, которые подозреваются в двух разбойных нападениях и угрозе убийством. Причем в качестве жертв злоумышленники выбрали собственных родителей.


 

 

Українець Сергій Семенов посів 10-те місце в індивідуальній гонці на 20 км з чотирма вогневими рубежами на першому етапі Кубка світу з біатлону в Остерсунді (Швеція).


 

3 грудня у прокат виходить український містичний трилер "По той бік". Картина представляла Україну в повнометражному конкурсі міжнародного кінофестивалю "Молодість".


 

Група юристів вивчає правову можливість організації морської блокади Криму. Про це 2 грудня в ефірі семи українських ЗМІ (спецпроект "Кримське питання" – ред.) заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.