Пт, 2024-03-29, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Овощи семейства Тыквенные вы всегда сможете просто подобрать и выгодно приобрести с помощью сайта ru.all.biz. В категории плодоовощные культуры — тыква, тыква витаминная, тыква амазонка.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Нетанії (Ізраїль) завершився фінальний заплив на дистанції 50 м батерфляєм чемпіонату Європи з плавання, в якому перемогу здобув українець Андрій Говоров.


 

Активісти блокади анексованого Росією Криму дозволили розпочати експлуатацію відновленої лінії електропередач 220 кВ "Каховська-Титан". Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров.


 

 

В Одесі 6 грудня кілька тисяч людей прийшли на Морський вокзал, щоб ознайомитися з кораблями та зразками бойової техніки Військово-Морських Сил Збройних Сил України.


 

На Михайлівській площі у Києві проходить виставка "Зброя перемоги", приурочена до Дня Збройних Сил України. Генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов особисто ознайомив ЗМІ та громадськість з лінійкою української бронетехніки.


 

 

Начальник поліції Кривого Рогу полковник Валерій Лютий побив у будівлі виконкому ветерана АТО Віталія Чернявського, помічника нардепа Єгора Соболєва.


 

 

Перетікання електроенергії по енергомосту в окупований Крим у суботу, 5 грудня, зменшилося на кілька годин більш ніж у два рази через аварію. Про це повідомив начальник кримського управління МНС Росії Сергій Шахов.


 

Крупнейшая компания на украинском рынке — BAZA ZIP. Основной профиль — поставка: комплектующих, запасных частей, расходных материалов, аксессуаров для торгового, складского, офисного оборудования.


 

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Збройних сил підкреслив, що боєздатні ЗСУ є досягненням і заслугою мільйонів українців, справжніх патріотів своєї країни, які щодня вносять свій внесок у розвиток армії, повідомляє прес-служба глави держави.