Пт, 2024-03-29, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україні вдалося уникнути дефолту. Про це заявив президент України Петро Порошенко на спільній прес-конференції з віце-президентом США Джозефом Байденом сьогодні, 7 грудня, у Києві.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Учасники блокади Криму допустили ремонтників "Укренерго" до підключення лінії електропередач (ЛЕП) "Каховська-Титан" у Херсонській області. Про це у понеділок 7 грудня повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації.


 

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявляє, що детективи НАБУ 4 грудня внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань перші три кримінальних провадження, що стосуються розкрадання коштів державних підприємств на суму близько 1 млрд грн.


 

Україна на поточний момент виконала всі взяті на себе зобов`язання із запровадження безвізового режиму з Європейським Союзом і очікує позитивних висновків Єврокомісії, які буде опубліковано в фінальному звіті ЄК ймовірно 15 грудня.


 

Президент Обама, как представляется, подверг Россию косвенной критике во время воскресного обращения, исключив ее из числа "друзей и союзников", которые теснейшим образом сотрудничают с США в борьбе с ИГИЛ.


 

Міністр соціальної політики України Павло Розенко розраховує, що Верховна Рада ухвалить в цілому новий Трудовий кодекс не пізніше початку 2016 року. Про це він повідомив під час публічного звіту членів уряду гуманітарного блоку.


 

До порту "Південний" завезли 168 тис. тонн антрацитного вугілля з Південно-Африканської Республіки. Про це 6 грудня на своїй сторінці у Facebook повідомило Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.


 

Олег Єфимович (Україна, 27-2, 14 КО) в дуже видовищному конкурентному бою здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над колишнім чемпіоном Євросоюзу Рудді Енкарнасьйоном (Іспанія, Домініканська Республіка, 35-24-4, 17 КО).


 

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища на офіційному сайті КМДА попереджає про виникнення небезпеки, пов’язаної з природними явищами.


 

"Це для Путіна Крим - територія, що має бути населена вихідцями з Сибіру, які зараз терміново перевозяться, або перетворена на велику військову базу. Для мене Крим – це українська земля. І кримчани – це українці.