Чт, 2024-03-28, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Суттєву допомогу Україні в протистоянні викликам російської агресії, проведенню економічних реформ, боротьби з корупцією могло би надати створення якісно нового органу двосторонньої взаємодії - комісії Байден-Порошенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Человек, который плохо слышит, или вовсе не слышит, нуждается в слуховом аппарате. На сайте ru.all.biz можно подобрать многое, есть и категория слуховые аппараты.


 

Допоміжне судно Військово-Морських сил Збройних сил України "Балта" у західній частині Чорного моря провело спільні тренування типу PASSEX з надводними кораблями флотів Румунії, США і Туреччини.


 

У столиці України з'явився проспект, названий на честь видатного українського футбольного тренера Валерія Васильовича Лобановського. Про це повідомили у прес-службі ФК "Динамо" (Київ).


 

 

Українські легкоатлети Олена Шурхно і Віталій Шафар стали переможцями Macao Galaxy Entertainment International Marathon, який завершився у Макао (Китай).


 

 

"Ми не можемо з упевненістю сказати, що ЄС, як і раніше, буде існувати в такому вигляді через 10 років. Якщо ми хочемо цього, то ми повинні боротися", - сказав Шульц.


 

 

Один из адвокатов украинской летчицы, народного депутата Украины Надежды Савченко Марк Фейгин прилетел в Киев для изучения перспектив обмена его подзащитной.


 

 

Верховна Рада сьогодні, 8 грудня, ухвалила Закон "Про систему іномовлення України" (№ 2334а). За дане рішення проголосували 282 із 377 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.


 

 

На концерті групи 5'nizza в київському Палаці спорту 5 грудня відбулася прем'єра нової пісні групи. Композиція "Вверх" була написала буквально за два дні до виступу.


 

Оперативний штаб учасників акції з блокади Криму дозволив бригаді "Укренерго" остаточно підготувати ЛЕП "Каховська-Титан" до пуску електричного струму на Крим, проте учасники акції заявляють, що залишаться на адмінкордоні з Кримом "охороняти решту ЛЕП без напруги від мародерства".


 

 

За останню добу терористи продовжили обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках, а в районі Зайцевого бойовики намагалися атакувати опорний пункт і змушені були відступити.