Пт, 2024-03-29, 10:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Верховна Рада має намір унеможливити покарання жінок за кримінальні правопорушення у вигляді довічного позбавлення волі.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Довгоочікуваний і багатообіцяючий візит віце-президента США Джозефа Байдена в Україні закінчився емоційною промовою в українському парламенті, основний меседж якої полягав у тому, що ніхто за нас нам демократію не побудує.


 

 

У рамках публічного звіту членів уряду 7 грудня міністр культури В’ячеслав Кириленко розповів про реформи, проведені у галузі протягом 2015 року. Про це повідомляє прес-служба міністерства.


 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі розраховує залучити у 2016 році в Україну прямих іноземних інвестицій в обсязі 5 млрд дол., повідомив глава відомства Айварас Абромавичус.


 

Вчора обстановка в зоні АТО різко загострилась, противник повернувся до тактики широкомасштабного застосування важкого озброєння, як це було влітку. Про це заявив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

 

ЮНЕСКО к своему 70-летию составила список из пяти кинолент, которые будут представлены на Фестивале мировых шедевров.


 

Народні депутати в черговий раз не проголосували за законопроект №2319а про приватизацію державних підприємств. Про це 8 грудня 2015 року написав у Тwitter'і міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.


 

На адміністративному кордоні з окупованим Кримом будуть встановлені дуже чіткі і жорсткі параметри провозу особистих речей, щоб це не перетворилося на торгівлю, заявив лідер Меджлісу Рефат Чубаров.


 

В Париже вечером 8 декабря состоялся матч последнего 6-го тура группового этапа Лиги чемпионов УЕФА, в котором французский ПСЖ принимал на своем донецкий "Шахтер" и выиграл со счетом 2:0.


 

Президент України Петро Порошенко поставив завдання до Нового року ухвалити зміни до податкового законодавства і бюджет на 2016 рік. Про це повідомляє прес-служба глави держави.