Сб, 2024-04-20, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Министерстве обороны Украины сообщают, что во время пикета возле КПП ведомства бойцы батальона "Айдар" самовольно покинули место службы.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Двоє українських військових загинули внаслідок чергового обстрілу російсько-терористичними військами ТЕС у Щасті на Луганщині. Це сталося у суботу, 31 січня 2015 року.


 

Буревій повалив у Миколаєві близько півсотні дерев. Деякі з них повалилися на проїжджу частину, пошкодили лінії електропередач та адмінспоруди.


 

Миссия ООН по оказанию содействия Ираку (МООНСИ), сообщает, что в январе в Ираке 1375 человек погибли в результате актов терроризма и других форм насилия.


 

ЕС впустил на свой рынок продукцию животного происхождения. Только полтора десятка отечественных предприятий получили разрешение экспортировать продукцию животного происхождения в Евросоюз.


 

Электрическая пароварка. Это бытовой прибор, работающий от электросети. Электрические пароварки бывают двух видов. Отдельно стоящие пароварки и встраиваемые пароварки.


 

Невероятной выдалась последняя биатлонная гонка Универсиады в Осрбли — женский масс-старт. И сборная Украины закончила турнир очередной медалью — бронзой Яны Бондарь.


 

 

У неділю, 1 лютого, набуває чинності наказ про зниження мінімальної роздрібної ціни на горілку в Росії з 220 до 185 рублів за пляшку.


 

 

Группа кубинских специалистов прибыла на «Антонов» для приемки нового самолета, который станет шестым в составе парка авиаперевозчика.


 

 

Українка Ольга Харлан здобула "золото" на етапі Кубка світу з фехтування на шаблях, який проходив у Греції. Про це повідомили у прес-службі НОК України.


 

 

Кажучи про четверту чергу часткової мобілізації, Талалай нагадав, що, відповідно до рішення РНБО, вона проводитиметься протягом 90 діб, мобілізації підлягає понад 60 тисяч осіб.