Пт, 2024-03-29, 17:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Инженерное обустройство российско-украинской границы обойдется Украине примерно в 4 млрд грн. Это в два раза меньше, чем планировалось потратить на проект "Европейский вал" раньше.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін створив слідчу групу та групу прокурорів і відновив досудове розслідування кримінального провадження за фактом організації умисного вбивства журналіста Георгія Гонгадзе за попередньою змовою групою осіб.


 

Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році".


 

Переговори із США щодо надання Україні озброєння активно ведуться. Міністерство оборони вже склало і передало американській стороні список необхідної військової техніки, заявив радник президента України Юрій Бірюков.


 

Національний банк України сьогодні, 17 лютого, з 14.00 встановив курс гривні щодо долара на рівні 26,3587 грн/дол., що на 31 копійку нижче історичного мінімуму на рівні 26,0499 грн/дол., встановленого вчора, 16 лютого.


 

В Адміністрації президента України заявляють, що бойовики намагаються оточити Дебальцеве (Донецька обл.) і таким чином порушити процес виконання Мінських домовленостей.


 

Сьогодні ввечері, 17 лютого, чемпіон України, донецький "Шахтар" проведе чвертьфінальний поєдинок Ліги чемпіонів проти одного з головних фаворитів турніру, мюнхенської "Баварії". Поєдинок відбудеться у Львові, на "Арені Львів".


 

Іракський скульптор влаштував у Житомирі благодійну виставку і допомагає українським героям. Арам Саліхі не зі слів знає, що таке війна. На його батьківщині кровопролиття триває роками.


 

"З 18 березня розпочнеться процес демобілізації. Підходи наступні: людина має знаходитися в строю рік мінус 10 днів з дня прибуття у військовий комісаріат для проходження служби за мобілізацією.