Вт, 2024-04-16, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У чотирьох будівлях Європарламенту у Брюсселі евакуювали персонал і відвідувачів через загрозу вибуху. Про це у понеділок, 2 лютого, повідомили у прес-службі законодавчого органу ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Візові центри деяких посольств країн шенгенської зони відмовляються приймати від громадян України біометричні документи для оформлення віз. Про існування такої проблеми повідомляють експерти, також її визнають дипломати.


 

Київські лікарі б'ють на сполох – українську льотчицю та нардепа Надію Савченко, яка голодує вже більш як півсотню днів і на знак протесту п'є лише воду, слід рятувати негайно, адже від такого тривалого голоду в організмі починаються незворотні процеси.


 

Голова ВР Володимир Гройсман доручив профільному комітету опрацювати питання щодо можливості звернення парламенту України до Міжнародного кримінального суду щодо притягнення винних зі РФ до кримінальної відповідальності за агресію щодо України.


 

Трикімнатну квартиру №123 загальною площею 158,6 кв.м., що належала Артему Пшонці, було переоформлено на Романа Вікторовича Кутового. Особа з таким ПІБ є уродженцем Донецька, згодом він отримав прописку в одному з гуртожитків Києва.


 

Саакашвили намерен, используя свои международные связи, прежде всего решать вопросы борьбы с возвращением в Украину арестованных за рубежом активов коррумпированной группировки Януковича.


 

С 1 января 2015 года РФ изменила законодательство, согласно которому въезд на ее территорию для жителей большинства стран СНГ осуществляется только по загранпаспортам.


 

Експорт українських товарів через офшорні зони в 2014 році скоротився на 87% порівняно з 2013 роком - до 461 млн дол., що становить 0,9% всього українського експорту минулого року.


 

Андрей Викторович Кузьменко более известен под псевдонимом Кузьма Скрябин родился 17 августа 1968 во Львовской области.


 

Указ президента Украины о мобилизации кроме призыва военнообязанных предусматривает также оптимизацию работы военкоматов и привлечение СБУ и прокуратуры к проверке их работы для преодоления коррупции.