Пт, 2024-04-19, 05:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко заявив про звільнення 139 українських військовослужбовців з полону бойовиків ввечері 21 лютого. "Щойно звільнили 139 українських вояків", - написав Порошенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Человек что-то изобрел, придумал какое-нибудь название или создал промышленный образец. Ему необходимо закрепить за собой исключительное право на его использование.


 

Генеральный директор «Украинских Атаманов» Дмитрий Гайструк в рассказал о настроении в команде перед выездным матчем против Russian Boxing Team в Волгограде и отношениях с организаторами.


 

Все мирные договоренности относительно Украины должны быть выполнены как можно быстрее, иначе России грозят новые санкции. Об этом заявили 20 февраля федеральный канцлер Германии Ангела Меркель и президент Франции Франсуа Олланд.


 

 

Міжнародне рейтингове агентство Moody's знизило рейтинг державних облігацій Російської Федерації з "інвестиційного" рівня Ba3 до рівня "спекулятивного" Ba1 з негативним прогнозом.


 

Активіст "Молодих регіонів" Роман Добрянський підозрюється в організації збору та доставки так званих тітушок для розгону Євромайдану біля Академії внутрішніх військ у Харкові. Про це повідомив прокурор Харківської області Юрій Данильченко.


 

Святейший Патриарх Филарет отслужил в Михайловском Златоверхом монастыре в субботу панихиду за упокой душ расстрелянных мирных участников Революции Достоинства - героев Небесной Сотни.


 

Українка Юлія Журавок посіла перше місце в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу з біатлону серед юніорів, повідомляє Федерація біатлону України.


 

Україна не може приєднатися до договору про "відкрите небо" через розбіжності по Гібралтару між Іспанією і Англією. Про це на брифінгу в Одесі заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

Документом передбачено обмін спортивними делегаціями, тренерами, експертами і спортивними фахівцями із залученням національних федерацій, організацію тренувальних зборів та участь атлетів обох країн у міжнародних стартах в Україні та Польщі.


 

 

"Девальвація гривні викликана панічними настроями населення. Необхідно вживати зусилля для відновлення довіри до банків, припинити практику інформаційної закритості в діях влади".