Вт, 2024-04-16, 12:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО, загинуло троє мирних громадян і один військовослужбовець, ще троє військових були поранені. Про це сьогодні повідомив речник АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Керівник Міністерства інформаційної політики Юрій Стець пообіцяв протягом місяця запустити телеканал іномовлення. Про це він повідомив на брифінгу у Львові, де взяв участь у конференції "Україна в умовах неоголошеної війни з Росією".


 

Начальник ГУМВД Украины в Харьковской области Анатолий Дмитриев считает, что взрыв во время мирного шествия в Харькове является террористическом актом.


 

В Киеве сегодня проходит Марш Достоинства, участие в котором примут президенты Германии, Польши, Литвы, Грузии, Молдовы, Словакии и президент ЕС.


 

У селищі Комінтернівське Одеської області встановили пам’ятник Небесній Сотні – Птаха свободи. Новий монумент встановили на місці зруйнованого вандалами у вересні минулого року пам’ятника загиблим на Майдані.


 

Здавалося, вони починають з чистого аркуша: німецька канцлерка та французький президент поклали на шальки терезів увесь свій політичний вплив, щоб повернути в Україну мир.


 

Вторым важнейшим фактором тяжелых потерь среди личного состава являлось отсутствие единоначалия и непрофессиональные приказы командования батальона.


заболевания половых органов


Проблема заболеваний половых органов наиболее актуальна в гинекологии в связи с огромным влиянием на состояние здоровья женщин и мужчин.


 

 

Некоторые западноевропейские страны считают, что поставка летального оружия Украине не будет способствовать соблюдению режима прекращения огня на Донбассе.


 

 

Заместитель министра иностранных дел Украины Вадим Пристайко констатировал нарушение Минских договоренностей, предположив, что бои продолжатся на мариупольском направлении.


 

 

Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування вчергове порушували Мінські домовленості, найбільша активність противника спостерігалась на донецькому напрямку.