Пт, 2024-04-19, 10:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

«В Песках я наблюдал странную картину, как 4 часа артиллерия ДНР утюжила на окраине аэропорта дом, в котором находилось другое подразделение ДНР.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украинская сторона в четверг начинает первый этап отвода тяжелых вооружений с линии разграничения на Донбассе, сообщает Генштаб Вооруженных сил Украины.


 

У Національному музеї "Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні" проходить виставка про злочини більшовизму проти українського народу. Про це повідомили в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України.


 

У Національному заповіднику "Софія Київська" у виставковій залі "Хлібня" 24 лютого відкриється виставка незвичних ікон. На ній експонуватимуться традиційні православні ікони, а також живописні твори на біблійну тематику


 

У Києві в четвер, 26 лютого, відбудеться відкриття кінотеатру з репертуаром, який складається тільки з українських фільмів. Про це повідомляється на сайті Національного союзу кінематографістів України.


 

Молодіжна команда донецького "Шахтаря" зуміла пробитися в чвертьфінальну стадію Ліги чемпіонів. На виїзді, в Греції, юні "Гірники" зустрічалися з однолітками з "Олімпіакоса".


 

Питання введення миротворчого контингенту ООН на Донбас може бути вирішено не раніше, ніж через півроку. Про це заявив постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв.


 

Нацбанк України пом'якшив накладені в середу постановою №130 обмеження на валютному ринку і скасував заборону уповноваженим банкам здійснювати купівлю іноземної валюти за дорученням клієнтів.


 

Матчева зустрічі між «Українськими отаманами» та «Кубинськими приборкувачами» відбудеться у п’ятницю, 27 лютого, в столичному Палаці спорту (м. Київ. Спортивна площа, 1).

 


 

 

Этой ночью в зоне АТО было неспокойно только на Донецком направлении до полуночи. Об этом сообщил представитель штаба АТО Анатолий Стельмах.