Пт, 2024-04-19, 15:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На Житомирщині в селі Гамарня Малинського району відкрито музей Миколи Миклухо-Маклая – земляка, всесвітньовідомого українського науковця-натураліста, філософа, антрополога.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Молодіжна команда харківського "Металіста" на матч 28 лютого з "Динамо" вийшла без напису "ВЕТЕК" на футболках. На формі залишилися тільки логотипи клубу і фірми-виробника форми.


 

Президент України Петро Порошенко має намір внести до Верховної Ради наступного пленарного тижня законопроект про звернення парламенту до Генерального секретаря ООН і Ради безпеки ООН про направлення в Україну миротворців.


 

Припинення паніки і боротьба зі спекуляціями допоможуть стабілізувати курс гривні, вважає прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. "Якщо дати жорстких чортів, то відразу попускає".


 

Найближчим часом меру Харкова Геннадію Кернесу буде оголошено про підозру у вчиненні низки злочинів. Про це заявив генеральний прокурор України Віктор Шокін в ефірі "5 каналу" увечері в п'ятницю, 27 лютого 2015 року.


 

Нова система субсидій з оплати послуг житлово-комунального господарства, що покликана компенсувати підвищення тарифів, запрацює з 1 травня. По це 28 лютого 2015 року повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко.


 

Российский оппозиционер Борис Немцов застрелен вечером в пятницу, 27 февраля, в центре Москвы. "Неизвестный четыре раза выстрелил в Бориса Немцова. От полученных ранений политик скончался".


 

Председатель фракции "Блок Петра Порошенко" в Верховной Раде Юрий Луценко прогнозирует, что на внеочередном заседании 2 марта парламент даст согласие на арест некоторых судей и депутатов.


 

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк объясняет обстрелы боевиками Авдеевки (Донецкая область) намерением спровоцировать социальный бунт и лишить Украину налогов в связи с уничтожением Авдеевского коксохимического завода.


 

Он выпал из высоты 17-го этажа с квартиры, где жил с женой. Тело уже в морге, травмы характерны для падения с высоты. Чечетов находился под залогом в криминальном производстве и носил электронный браслет.