Пт, 2024-04-19, 22:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Росії Володимир Путін став частіше критикувати голову державного холдингу "Роснефть" Ігоря Сечіна. Про це з посиланням на неназвані джерела з числа радників Путіна повідомляє американський провайдер ділової інформації "Bloomberg".

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-03-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Основная задача бизнеса — не только получить прибыль, а и постараться уберечь свой капитал. Одним из таких способов есть оффшоры. Это финансовые центры, которые привлекают иностранный капитал.


 

Прес-служба президента РФ Володимира Путіна, який вже більше тижня не з'являється на публіці, відчайдушно намагається зобразити його активність, публікуючи різні привітання від імені глави держави.


 

Современным предприятиям надо выживать в новых условиях. Есть жесткая конкуренция, поэтому бизнес надо вести правильно, без ошибок. Для этого надо использовать передовые технологии в бухгалтерии.


 

Поліція безпеки Латвії вивчає справи десятків латвійців, які воюють на території України - як за українську владу, так і за сепаратистів. Про це розповів глава Антитерористичного центру Поліції безпеки Юріс Лейтіетіс.


 

Ціни на соціальні сорти хліба у роздрібній мережі столиці буде знижено з завтрашнього дня.. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко після зустрічі з головою наглядової ради ВАТ "Хліб Києва".


 

В прямом эфире информационной программы заместитель министра социальной политики Василий Шевченко рассказал о системе субсидий государства на оплату коммунальных услуг.


 

14 марта украинская певица Руслана выпустила фильм "Кузьма, Ти є суперстар".  В фильме были использованы кадры из совместного тура обоих исполнителей.


 

Сотрудник прокуратуры Малиновского района Одессы совершил самоубийство, выбросившись из окна своей квартиры рано утром в субботу, 14 марта.


 

Игра представляет собой слэшер с элементами РПГ – игрок получает опыт, улучшает навыки и оружие. Оружия в игре несколько видов – вы можете использовать меч, пару пистолетов.


 

НАК "Нафтогаз України" 12 березня перерахувала ВАТ "Газпром" черговий транш у розмірі $15 млн за постачання російського газу в березні, повідомили в прес-службі держхолдингу в п'ятницю, 13 березня.


 

Правила начисления пенсий за выслугу лет работникам со специальным стажем остались неизменными, несмотря на принятые парламентом изменения к пенсионному законодательству.


 

Паркетный пол – выбор настоящего ценителя красота. Паркетная доска является натуральным материалом для строительства полов. Выбор цвета доски имеет огромное значение в интерьере квартиры.


Голова Нацбанку Валерія Гонтарева відзначила позитивні тенденції зі стабілізацією курсу долара протягом останніх днів. За її словами, з початку березня Національний банк України для поповнення міжнародних резервів викупив 579 млн доларів США


 

Не всё всегда можно предусмотреть, жизнь иногда преподносит непредсказуемое. К таким ситуациям можно отнести возвращение долгов. В таких случаях лучше обратиться за помощью к адвокату.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє про поступову деескалацію ситуації на сході України. Про це він сказав у п'ятницю 13 березня. "На сьогоднішній день ми можемо констатувати, стримано констатувати, що відбувається поступова деескалація".