Пт, 2024-04-19, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко висловився за необхідність скорочення службовців і витрат на всіх щаблях державного сектора. Також він анонсував подальше скорочення працівників Адміністрації президента.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Государственная санитарно-эпидемиологическая служба Украины установила факты отклонения от норм в воде бюветов Киева.


 

Бойовики обстрілюють позиції батальйону "Азов" зі стрілецької зброї та "відведних" мінометів. Про це повідомляється на сторінці батальйону спецпризначення "Азов".


 

За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус Volkswagen, в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.


 

Семеренко також претендує на перемогу в заліку дисципліни мас-старт і на місце в трійці найсильніших у загальному заліку - великому Кришталевому глобусі.


 

Група "Друга ріка" репетирує програму з Національним академічним оркестром народних інструментів. Їхні спільні концерти заплановані на 13-14 травня в Національній опері України.


 

Проти депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка порушено кримінальну справу у Швейцарії. Про це повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко.


 

По словам первого заместителя министра образования и науки Инны Совсун, интернационализация образования и науки ─ не какая-то прихоть министерства, а обязательное условие повышения качества научных исследований.


 

Кримінальне провадження стосовно військових, які на броньованому тягачі збили на смерть 8-річну дівчинку в Костянтинівці Донецької області, буде направлене до суду до 1 квітня.


 

Президент Петр Порошенко вручил паспорт гражданина Украины внуку выдающегося украинского предпринимателя и мецената Михаила Терещенко - также предпринимателю и меценату Мишелю Терещенко.