Вт, 2024-04-16, 07:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Парад військовополонених" в окупованих містах Донбасу є військовим злочином, повідомив помічник Генерального секретаря ООН з прав людини Іван Шимонович.
 

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Конкурсна комісія завершила відбір кандидатів на посаду голови Антикорупційного бюро й обрала чотирьох фіналістів. Про це повідомив член спеціальної конкурсної комісії Євген Захаров.


 

В Киеве в офисе Федерации футбола Украины открылся внеочередной конгресс ФФУ. Конгресс открыл вице-президент федерации Владимир Мариновский. В зале прозвучал гимн Украины.


 

Сьогодні, 6 березня, низка депутатів на чолі з лідером фракції "Радикальної партії" Олегом Ляшком не дали голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій завершити доповідь з трибуни Верховної Ради.


 

Працівника центрального апарату Державної фіскальної служби України викрито у вимаганні хабара у 100 тис. доларів США. Про це інформує прес-служба ГПУ.
 


 

Дорогой мобильный телефон, смартфон — престижные вещи. Они делают нашу жизнь удобнее и интереснее. Очень обидно, если с такой вещью случится неприятность — упадет в воду.


 

25 квітня в Україні відбудеться наймасштабніший соціальний екологічний проект "Зробимо Україну чистою!-2015", в рамках якого волонтери з усіх регіонів країни вийдуть на прибирання.


 

Громадянку України Ганну Дурицьку, яка стала свідком вбивства Бориса Нємцова в Москві, охороняють українські правоохоронці, які не вважають за доцільне випускати її за межі країни для проведення подальших слідчих дій в Росії.


 

В Одесі посеред вулиці 5 березня правоохоронці вилучили вибухівку. Як повідомили у відділі зі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, небезпечний пристрій виявили співробітники міліції і Служби безпеки України.


 

Кабінет міністрів розрахував три сценарії розвитку економіки України на 2015 рік – поганий, гірший і найгірший. Відповідні прогнози записані в урядовій постанові №76, що з'явилася на сайті Кабміну.


 

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко готова погодитися на госпіталізацію. Але це станеться після того, як її оглянуть українські лікарі. Саме вони, на її вимогу, мають поставити діагноз та розробити схему виходу з голодування.