Пт, 2024-03-29, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном, в якій сторони обговорили майбутній саміт "Східного партнерства" в Ризі, а також європейські перспективи України.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада України підтримала у першому читанні та в цілому урядовий законопроект № 2898 "Про особливості здійснення правочинів з державним, гарантованим державою боргом та місцевим боргом".


 

Чинний президент Польщі Броніслав Коморовський веде перед у рейтингу виборчих симпатій поляків перед другим туром президентських виборів, який відбудеться в найближчу неділю. Про це свідчать результати опитування.


 

"Коли ми говоримо про санкції і про їхні негативні наслідки, в тому числі і для Грузії, давайте згадаємо, з якої причини ці санкції були запроваджені. Єдина мета санкцій – це припинення війни на території України, це демонстрація неприйнятності окупації Криму.


 

Вашингтон підтримуватиме імплементацію Мінських угод, заявила заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд. "Ми обговорювали питання про те, як далі розвивати той здобуток, який встановлений у Сочі.


 

Міністерство оборони України звернулося до Кабінету міністрів щодо виділення додаткового фінансування у 2015 році в розмірі 7,7 млрд грн. Про це сьогодні, 19 травня, повідомили в Управлінні комунікацій та преси Міністерства оборони.


 

В городе Енакиево, который находится на территории Донецкой области, контролируемой незаконными вооруженными формированиями, работники трамвайного депо объявили забастовку.


 

6 июня в Берлине "Барселона" и "Ювентус" в финале Лиги чемпионов сыграют под присмотром турка Джюнейта Чакыра, а финал Лиги Европы, в котором 27 мая, в Варшаве, встретятся "Днепр" и "Севилья" обслужит англичанин Мартин Аткинсон.


 

Київська міська державна адміністрація затвердила проект реконструкції будівлі "Кінотеатр "Жовтень" у Подільському районі столиці. Про це повідомив заступник голови КМДА Павло Рябікін, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.


 

Робоча група із забезпечення Конституційної реформи та верховенства права напрацювала 56 законопроектів для реалізації реформ, які необхідно ухвалити у Верховній Раді. 5 з них стосуються внесення змін до Конституції, а 43 треба прийняти вже цього року.