Сб, 2024-04-20, 03:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Найбільш складною у зоні АТО залишається ситуація на донецькому напрямку. Про це сьогодні, 22 травня, на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В жизни каждый человек хотя бы раз нуждался в консультации нотариуса и воспользовался его услугами. Написать завещания, вступить в наследство, получить разрешения на выезд ребенка заграницу и другое.


 

Верховная Рада приняла закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления роли гражданского общества в борьбе с коррупционными преступлениями" (№ 1165).


 

Європейський Союз заявив про готовність надати безвізовий режим Україні та Грузії у випадку, якщо буде позитивний звіт Єврокомісії наприкінці поточного року, йдеться у спільній заяві за підсумками саміту "Східного партнерства" в Ризі.
 


 

Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд обговорили розвиток ситуації на Донбасі та скоординували зусилля напередодні зустрічі "Великої сімки".


 

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба вважає це за необхідне. 450 людей, які сидять у Верховній Раді, мають приймати закони та враховувати інтереси не тільки своїх дітей. Але їхні діти вчаться за кордоном і своє майбутнє будувати тут не мають наміру".


 

До міста вже прибуло додатково 30 поліцейських. Заступник начальника поліції міського управління Олег Топольський заявив, що протягом останніх трьох днів вони займаються "виявленням нелегалів та осіб без визначеного місця проживання".


 

Львовская "Галичанка" выиграла чемпионат Украины по гандболу. Львовянки впервые в своей истории выиграли золотые награды национального первенства. "Галичанка" стала чемпионом после победы над столичной ДЮСШ-21 (54:11).


 

З 6 по 16 травня у місті Бодрум (Туреччина) пройшов престижний міжнародний дитячий конкурс краси, моди і талантів Little miss world & little mister world – 2015. Корону виграла школярка з Луцька Ганна Климовець.


 

Свидетель обвинения, он же боец батальона "Азов", на заседании Киевского райсуда Харькова по делу гражданки РФ Ларисы Чубаровой, известной среди террористов по позывному "Тереза", не только опознал ее, но и обвинил в пытках украинских военных.


 

В Крыму на автотрассе Симферополь – Армянск неподалеку от административной границы с материковой Украиной в четверг, 21 мая, российские силовики задержали съемочную группу крымского корпункта телеканала "Интер" и украинских активистов.


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск говорить, що саміт Східного партнерства не є місцем для проголошення "гігантського кроку вперед", оскільки це партнерство просувається "крок за кроком".