Пт, 2024-04-19, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сотні киян у національному вбранні крокуватимуть центральними вулицями столиці за маршрутом: Золоті ворота – Софіївська площа – Михайлівська площа – Європейська площа – арка Дружба народів.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-05-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На площади Свободы во время открытия Велодня-2015, который проходит сегодня, 24 мая, в Харькове, велосипедисты установили новый рекорд Украины. 3207 участников построили подвижную фигуру велосипеда.


 

На ливийском побережье, неподалеку от Триполи были арестованы около 600 нелегальных мигрантов из африканских стран, планировавших отправиться в Европу через Средиземное море.


 

Ни одно празднование Дня рождения не происходит без встреч с друзьями и родственниками. Поэтому эту праздничную пору можно справедливо назвать горячей порой подарков.


 

Жінкам М'янми заборонили народжувати частіше, ніж раз на три роки. Резонансний закон підписав президент країни Тейн Сейн. Розробили документ буддійські монахи. Вони стверджують, таким чином хочуть знизити рівень смертності серед матерів та дітей.


 

Популярне сьогодні слово "стайлінг" означає не що інше, як укладку волосся в домашніх умовах. Стильна зачіска, організована вранці, яка відмінно зберігається до вечора - хіба не про це мріє більша частина прекрасної статі?


 

Залогом предотвращения взрывов является неуклонное соблюдение правил безопасности, а также бдительность и ответственность людей. Под взрывоопасными следует понимать любые устройства, средства, подозрительные предметы.


 

На Запорожье начальник отдела снабжения военной части Национальной гвардии Украины с целью личного обогащения организовал продажу имущества воинской части. Было изъято 5 ящиков консервы, 11 противогазов и 8 спальных мешков.


 

В Закарпатской области в пункте пропуска "Тиса" на украинско-венгерской границе, у гражданина Литвы изъяли 37 килограммов янтаря. Об этом сообщили в отделе коммуникаций Главного управления ГФС в Закарпатской области.


 

Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ), що входить до групи "Метінвест", у суботу, 23 травня, знову піддався потужному обстрілу, в результаті чого було зупинено виробництво. За неділю на території заводу розірвалося понад 40 російських снарядів.


 

Адміністрація Обами висловила глибоке занепокоєння у зв'язку з прийняттям у Росії закону, який вводить кримінальну відповідальність проти діяльності іноземних або міжнародних організацій на території РФ.


 

Другий тур президентських виборів розпочався у Польщі. За головну посаду в країні змагаються чинний президент Броніслав Коморовський і кандидат від найбільшої в країні опозиційної партії "Право і справедливість" Анджей Дуда.