Пт, 2024-03-29, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Ветерани праці, діти війни, учасники війни, жертви нацистських переслідувань, члени сімей загиблих або померлих ветеранів війни, інваліди I-III груп, особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи I і II категорій, зможуть і далі користуватися правом на безкоштовний проїзд.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна готова надати особливий статус Донецькій та Луганській областям, але лише після виборів там за українським законодавством та відповідно до міжнародних стандартів, наголошує прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

У військовій частині Головного розвідуправління ЗС РФ в Тольятті солдатам заборонили користуватися мобільними телефонами і наказали видалити профілі в соцмережах. Про це, з посиланням на джерело в частині, повідомляє російський телеканал "Дождь".


 

Переможець, за даними екзит-полів, на президентських виборах у Польщі кандидат від опозиційної партії "Право і Справедливість" Анджей Дуда почав свій перший день після виборів з роздачі кави жителям Варшави.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив новому керівництву Антимонопольного комітету "розбити" наявні в країні картельні змови й монополії насамперед на ринку енергетики, включаючи ринок газу, нафти й нафтопродуктів та електроенергії.


 

В польском городе Гданьск в субботу состоялось торжественное открытие памятника крестителю Руси, Святому равноапостольному князю Владимиру Великому.


 

"22 травня недалеко від Тріполі було здійснено збройний напад на співробітників посольства України в Лівії. Внаслідок нападу постраждали, зокрема, посол, консул і ще один співробітник диппредставництва".


 

Блискучу перемогу на елітному турнірі по дзюдо серії мастерс в Марокко завоював киянин Георгій Зантарая. Лідер української збірної провів 4 поєдинки і тільки в одному з них не зміг оформити достроковий успіх, вигравши за очками.


 

До 1 липня всі українці повинні отримати нові "платіжки" на податок на нерухомість. За кожен зайвий метр доведеться заплатити трохи більше 12-ти гривень. Парламентарі звільнили від оподаткування житлову нерухомість площею менше 60 кв. м для квартир і 120 кв. м для будинків.


 

Цей пострадянський паспорт, який у нас є, де деякі європейські політики з нас просто сміються, де можна просто переклеїти фотографію і, звичайно, стати іншою людиною, цього ми маємо позбавитись. Ми маємо стати європейською державою, в тому числі і в сенсі цих реформ.