Сб, 2024-04-20, 09:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Керівники промислових підприємств і компаній оцінюють дії і форми роботи Державної фіскальної служби України як неприйнятні і загрозливі стабілізації ситуації у сфері сплати податків та відшкодування (ПДВ) за поставлену на експорт продукцію.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Как починить авто своими силами

 

Особенностью японских автомобилей является высокое качество, длительный срок пользования, надежность. Но, несмотря на это, от износа деталей не застраховано ни одно авто, поэтому рано или поздно вам понадобятся запчасти Ниссан


 

Египет манит к себе туристов своей экзотичностью. Величественные пирамиды, многочисленные рынки на которых можно найти различные интересные сувениры, белоснежные песочные пляжи.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закони про внесення змін до Податкового та Митного кодексів України щодо створення сприятливих умов для забезпечення виконання державних контрактів з оборонного замовлення.


 

Чемпіон України київське "Динамо" оформив трансфер ще одного вільного агента. Ним став вихованець клубу, 27-річний фланговий гравець національної збірної України Микола Морозюк, який виступав раніше за донецький "Металург".


 

Сьогодні ввечері, 27 травня, відбудеться головний матч у кар'єрі багатьох футболістів дніпропетровського "Дніпра". Український клуб зустрінеться у Варшаві, у фіналі Ліги Європи, з іспанською "Севільєю" - чинним володарем трофея.


 

За його словами, НБУ нині проводить ефективну роботу з очищення банківської сфери та здійснює перші кроки з забезпечення прозорого розвитку фінансового сектору задля залучення у вітчизняну економіку довгострокових кредитних ресурсів.


 

В Україні заснована премія для хіп-хоп-музикантів Pidbit Awards. Перше її вручення заплановано на кінець цього року, пише Cultprostir. За словами організаторів премії, їх завдання – підштовхнути до масового створення якісного музичного продукту.


 

Суд заарештував газ на суму понад 3,3 млрд грн, який протягом 2010-2011 рр. державна компанія "Газ України" безкоштовно постачала суб'єктам господарювання. Про це заявив начальник головного управління нагляду  Генеральної прокуратури України Юрій Севрук.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Національним банком видати Національному олімпійському комітету індивідуальні ліцензії на збільшення строків розрахунків в іноземній валюті до 360 днів.


 

В Україні в ніч на 27 травня внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, шквалисті пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 167 населених пунктів у дев’яти областях.


 

Президент Петро Порошенко своїм Указом затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 травня 2015 року "Про Стратегію національної безпеки України". Про це повідомляє прес-служба глави держави.