Сб, 2024-04-20, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

НАТО надасть Україні широкий спектр політичної, практичної та матеріально-технічної підтримки для боротьби з російською агресією та посилення обороноздатності. Про це повідомив заступник глави місії України при НАТО Єгор Божок.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українська спортсменка Наталя Жукова завоювала звання чемпіона Європи з шахів. Чемпіонат проходив поблизу грузинського міста Батумі.


 

Компанія Intesa Sanpaolo розірвала договір продажу "Правекс-банку",що входить до групи середніх, компанії Centragas Holding GmbH. Про це йдеться в повідомленні банку. Розірвання договору не має істотного впливу на звіт про доходи і баланс групи.


 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус відповів на звинувачення Ігоря Коломойского і повідомив, що, "моментально прибрав 15% дисконт" на нафту "Укрнафти", завдяки чому держава отримала на 50 млн доларів більше.


 

Запорізький "Мотор" втретє поспіль підтвердив свій статус найсильнішої чоловічої гандбольної команди України. Команда Миколи Степанця оформила чемпіонство в 20-му турі, перегравши в дербі свого головного конкурента ЗТР - 31:27 (14:15).


 

Україна і Туркменістан можуть створити торгові доми, які сприятимуть розвитку торговельних відносин між двома країнами, особливо у сфері малого та середнього бізнесу. Туркменія - один з постачальників природного газу, в отриманні якого зацікавлена Україна.


 

Україна виконала майже всі зобов'язання перед Міжнародним валютним фондом (МВФ). Про це в ході восьмого Київського форуму заявила міністр фінансів України Наталія Яресько. "Ми домовилися (з МВФ) майже про все.


 

В СМИ появился российский "черный список" из 89 имен чиновников Евросоюза, которым запрещен въезд в РФ. Официально Москва список не оглашает, и аутентичность документа пока не подтверждена.


 

Народний депутат України Мустафа Найєм повідомив, що екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство. "Михайло Саакашвілі став громадянином України", - написав він у п'ятницю, 29 травня, ввечері у своєму Твіттері.


 

Германия приняла решение об открытии кредитной линии помощи Украине. Об этом заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк после встречи с министром иностранных дел Германии Франком-Вальтером Штайнмайером.