Вт, 2024-04-16, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

31 мая с 6:00 и до 18:00 боевики осуществляли обстрелы украинских военных на Луганском, Артемовском, Донецком и Мариупольском направлениях, сообщается на странице пресс-центра АТО в Facebook. Счастье, что на Луганщине, террористы обстреляли из стрелкового оружия.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Париже завершился матч 4-го круга Открытого чемпионата Франции по теннису, в котором Ализе Корне встречалась с украинкой Элиной Свитолиной и проиграла в двух партиях. Матч закончился со счетом 6:2, 7:6, сообщает официальный сайт соревнований.


 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про необхідність підписання угоди про зону вільної торгівлі між ЄС і США в нинішньому році. Про це йдеться в щотижневому зверненні канцлера, розміщеному на її сайті.


 

В Міноборони нагадали про норми харчування та обслуговування військовослужбовців та просять інформувати про порушення на "гарячу лінію" МО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Міністерства оборони.


 

Євродепутат Мартін Зоннеборн із партії під назвою "Партія" прокидається пізно і йде на роботу у Європарламент, здебільшого аби забрати свої добові та поспостерігати за своїми колегами.


 

Єдиний тариф, на який впливає київська влада – це квартплата, і цей тариф міська влада не підвищувала і не буде підвищувати. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. "В квартплату входить обслуговування ліфтів, вивіз сміття, утримання прибудинкових територій.


 

Українська шахістка Наталія Жукова вдруге у своїй кар'єрі виграла "золото" чемпіонату Європи, який завершився у суботу у Чакві (Грузія). В останньому, 11-му турі одеситка білими фігурами обіграла Еліну Даніелян з Вірменії, й через 15 років знову стала чемпіонкою Європи.


 

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, кілька тисяч велосипедистів, серед яких і міський голова Києва Віталій Кличко та перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, рушили з Європейської площі за маршрутом святкового велопараду.


 

«Доволен ли сезоном в целом? Конечно, доволен. Мы сделали ставку на Лигу Европы, особенно после того, как прошли „Олимпиакос“. Увидели, что можем побороться. Так что я доволен, и хотел бы поблагодарить футболистов за такой успех.


 

У суботу, 30 травня, з 06.00 до 18.00 ситуація на Донбасі продовжувала залишатися напруженою, оскільки постріли звучали на Луганському, Донецькому і Маріупольському напрямках, інформує прес-центр АТО.