Пт, 2024-03-29, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

6 травня контактна група завершила свою роботу у форматі пленарного засідання всіх сторін, що беруть участь. Як заявила представник ОБСЄ в Контактній групі Хайді Тальявіні, зустріч щодо створення робочих підгруп у рамках Контактної групи в Мінську пройшла конструктивно

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-05-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Упродовж минулої доби в зоні АТО загинули 5 військових, ще 12 отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко. Полковник уточнив, що найбільших втрат військові зазнали поблизу Авдіївки, де бронетранспортер ЗСУ підірвався на фугасі.


 

"Європейський Союз імплементує зону вільної торгівлі з Україною (у відповідності до підписаної Угоди про асоціацію) з наступного року незважаючи на тиск Росії щодо чергового відтермінування".


 

"У минулому році у нас отримало субсидій станом на 1 квітня приблизно 1 млн 100 сімей, в цьому році це склало більш ніж 1 млн 450 тис. сімей. Це тільки за рахунок того, що люди почали цікавитися, що люди були проінформовані", – сказав пан Розенко.


 

Дніпропетровський "Дніпро", який вперше у своїй історії дістався до півфіналу Ліги Європи, відправився на перший матч 1/2 фіналу турніру в Неаполь з 21 футболістом. Не зможе розраховувати Мирон Маркевич на Євгена Шахова, зате повернувся в стрій Матеус.


 

Польський уряд відправить в Україну в рамках Консультативної місії Європейського Союзу (КМЕС) групу поліцейських. Згідно з ухваленим рішенням, чисельність групи складе близько 10 чоловік.


 

Міністерство оборони має намір протягом травня розробити програму інтенсивних офіцерських курсів для військовослужбовців - учасників антитерористичної операції, що не мають вищої освіти.


 

Если рассматривать сальсу с точки зрения современной хореографии, то этот танец пришел к нам из стран Южной Америки. Танцуют его либо вдвоем, с партнером, либо целыми группами.


 

У квітні 2015 року середня вартість квартир на первинному ринку нерухомості Києва порівняно з березнем знизилася на 0,33% - до 25 266 грн/кв. м.  Порівняно з квітнем 2014 року ціни зросли на 67%.


 

Хлопець з Тернопільської області, 19-річний студент Зіновій Палагнюк зробив унікальний портрет співака Джастіна Тімберлейка з ниток та цвяхів, чим сколихнув інтернет.


 

"Всі накопичені пенсійні активи, які будуть на персональному рахунку людини, яка, на жаль, помре до того, як вона зможе ними скористатися - вони ще будуть успадковуватися", - заявив голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний.