Чт, 2024-03-28, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Что купить новорожденному? Чтобы облегчить процесс выбора вещей, детский интернет магазин baby-planet составил подходящую (и такую необходимую молодым родителям) статистику самых нужных приспособлений для новорожденного.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

З наближенням свят ситуація в зоні АТО залишається напруженою – наші воїни постійно перебувають напоготові, і регулярно відповідають на провокації бойовиків. Протягом минулої доби бойовики 17 разів обстріляли наші позиції зі 120-мм мінометів, 10 разів – зі 122-мм гармат.


 

Україна досягла прогресу, але ще має виконати визначені рекомендації для досягнення критеріїв із завершення імплементації другої фази Плану дій з візової лібералізації з ЄС.


 

Українці та французи разом з нагоди відзначення 70-ї річниці перемоги Антигітлерівської коаліції у Другій Світовій війні вшанували пам'ять радянських солдатів, переважно, українців, що загинули на півночі Франції.


 

Без аккумулятора работа автомобиля просто невозможна. Данный агрегат есть внутри каждой машины. Правда при возникновении неисправностей не каждый знает, каким образом, можно подобрать аккумулятор.


 

Так, столичні ландшафтні дизайнери попрацювали  на Столичному шосе, у сквері по вул. Холмогорській,  Чорнобильському сквері, по вул. Симиренка, у Парку Партизанської Слави тощо. Про це повідомили в прес-службі Київзеленбуду.


 

У Великобританії Консервативна партія лідирує на загальних парламентських виборах. Як свідчать дані екзит-полу BBC, консерватори на чолі з прем'єр-міністром Девідом Кемероном можуть отримати 316 місць у новому парламенті.


 

Державне підприємство "Антонов", єдиний в Україні виробник літаків, почало льотні випробування нового транспортного літака Ан-178, урочисте викочування якого відбулося на початку квітня поточного року.


 

Україна сьогодні, 8 травня, разом з країнами Європи відзначає День пам'яті та примирення. Ця дата встановлена указом президента України "Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі і 70-ї річниці закінчення Другої світової війни".


 

В українській міфології мак має дуже багато значень. Це символ сонця, волі, гордості, оберегу від нечистої сили, крові. В українських народних піснях та думах мак пов'язаний із війною та військом, він символізує козака, що героїчно загинув, боронячи Україну.


 

Днепропетровский "Днепр" вничью свёл выездной поединок полуфинальной стадии Лиги Европы против итальянского "Наполи". На гол Лопеса в концовке матча ответил вышедший на замену Селезнев, который забил первым же касанием.


 

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Польщі у Гданьску взяв участь в церемонії вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні на меморіальному комплексі "Пам’ятник "Героям Вестерплятте". Про це повідомляє прес-служба президента.