Пт, 2024-04-19, 16:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Поєдинок тривав 2 години 8 хвилин. На рахунку Цуренко 3 ейси та 5 подвійних помилок. Матч міг завершитися і у двох сетах. У другій партії українка вела 3:0, однак дозволила суперниці на час перехопити ініціативу.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Шестнадцать украинских ветеранов Второй мировой войны первыми получили новую награду президента Украины – юбилейную медаль "70 лет Победы над нацизмом", сообщает в субботу, 9 мая, пресс-служба главы государства.


 

На Харьковщине СБУ выявила диверсионную группу, представители которой получили задание от донецких главарей взорвать грузовой поезд с нефтепродуктами. Как сообщили в пресс-центре СБУ, задержан главарь группы.


 

8 травня учні шкіл Старобільська і Старобільського району (Луганська область) запустили в небо 1980 повітряних кульок. З них школярі створили композицію у вигляді державного прапора України.


 

У Чернігові відбувся автопробіг "Пам'ятаємо. Переможемо" до 70-річчя Перемоги, організований активістами громадського формування "Самооборона Чернігівщини". З Червоної площі міста стартували близько 70 автомобілів, прикрашених національними прапорами і українською символікою.


 

Проросійські бандформування продовжують збройні провокації на сході України, за минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це сьогодні, 9 травня, повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

При торговле на рынке Форекс, знание технического анализа является очень важным фактором. Без подобных знаний вы просто не сможете прибыльно торговать и все ваши открытые позиции будут уходить в минус.


 

В современном мире информационных технологий, все чаще на помощь людям приходят автоматизированные системы. Большой популярностью они пользуются так же на Форексе.


 

В російському місті Чита на параді 9 травня загорівся двигун зенітно-ракетного комплексу "Бук".  Ракетна установка під час параду Перемоги в Читі задимілась та почала горіти.


 

Краснуха является инфекционным заболеванием, которое чаще всего возникает у детей. Сопровождается такое заболевание высыпанием красного цвета, воспалением носа или горла.


 

Многие начинающие трейдеры стараются научиться торговать на Форексе. При этом не всегда можно найти информацию о том, как правильно определить какую позицию вверх или вниз.


 

У ніч з п'ятниці на суботу, з 8 на 9 травня, бойовики обстрілювали позиції українських військових і мирні населені пункти з великокаліберної артилерії і мінометів, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці в суботу, 9 травня, вранці.


 

Школьная меблировка составляется из парт и стульев. Это облегчает возможность их перестановки и выбора нужной высоты (в согласии с индивидуальными параметрами).


 

Вадим Іллєнко — оператор-постановник вищої категорії та режисер-постановник І категорії, сценарист, який вписав багато яскравих сторінок в історію українського мистецтва.


 

- 8 мая, в 19:15 к автозаправочной станции, расположенной по улице Сквирское шоссе на выезде из города Белая Церковь, подъехал автомобиль Ford Scorpio цвета хаки.


 

Анатолій Матешко зняв фільм "Полон", сюжет якого пов'язаний із сьогоднішніми подіями на сході України. У головних ролях - Володимир Горянський та Лариса Руснак. Усього у фільмі задіяно 12 акторів.