Пт, 2024-03-29, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Щоб долучитися до Європейського Союзу Україна повинна відповідати умовам Договору про ЄС (Маастрихтського договору) і Копенгагенським критеріям вступу країн до ЄС, зазначив президент України Петро Порошенко на зустрічі з лідерами шкільного самоврядування в День захисту дітей.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Количество откликов – это средняя цифра по количеству резюме или писем с резюме, которые работодатель получает на размещенную вакансии. Можно сказать, что это количество конкурентов в борьбе за желаемую должность.


 

Дисциплинарный комитет Союза европейских футбольных ассоциаций (УЕФА) наказал днепропетровский "Днепр" матчем при пустых трибунах за нарушения, допущенные клубом и болельщиками во время полуфинального матча Лиги Европы против "Наполи" в Киеве.


 

Українка Ольга Харлан виборола золоту медаль Гран-Прі з фехтування на шаблях в Москві. Про це повідомляє прес-служба НОК України. У фіналі Ольга перемогла представницю Росії Яну Єгорян з рахунком 15:10.


Украина и ООН обсуждают различные варианты присутствия в зоне конфликта. Как заявил заместитель министра иностранных дел Украины по международным организациям Сергей Кислица, присутствие ООН в Украине может быть не только в форме миротворцев.


 

Президент України Петро Порошенко своїм указом присвоїв довічні та дворічні стипендії видатним діячам культури і мистецтва, інформує прес-служба глави Української держави. В переліку осіб, які відтепер отримуватимуть дворічну стипендію, також є і кінорежисер Олег Сенцов.


 

С сегодняшнего дня, 1 июня, Пенсионный фонд прекращает назначение специальных пенсий народным депутатам, министрам, судьям, прокурорам, таможенникам и другим чиновникам. Эти категории лиц будут получать обычные пенсии.


 

Веломаршрут з Троєщини до центру столиці дозволить киянам безпечно і зручно пересуватися на велосипедах у столиці. Про це київський міський голова Віталій Кличко сказав під час відкриття першої черги веломаршруту, передає прес-служба мера.


 

Літній кінотеатр працюватиме щосереди і щосуботи. По суботах відбуватимуться денні покази світових шедеврів кіно та анімації для дітей і не тільки, а по середах вечорами показуватимуть фільми для дорослих.


 

На час проведення благодійної акції "Пробіг під каштанами" центр Києва перекрили для автотранспорту. Про це повідомляє прес-служба КМДА. "Під час проведення 23-ї спортивно-благодійної акції "Пробіг під каштанами" з 8:00 до 14:00 буде тимчасово перекрито рух.