Вт, 2024-04-23, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Федеральном ведомстве по делам миграции и беженцев (BAMF) заявили, что за последние шесть месяцев около двух тысяч украинских граждан прибыли на территорию ФРГ в поисках убежища. Тенденция к увеличению количества роста остается.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2015-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Рятувальники проводять пінну атаку для ліквідації пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області. Про це сьогодні, 10 червня, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.


 

"IKEA давно планувала вийти на ринок. Вела переговори про виділення лісової ділянки на 50 га недалеко від аеропорту "Бориспіль". Але компанія не домовилася з міською владою, оскільки для будівництва торгових площ потрібно було вирубувати дерева".


 

Національна збірна України з футболу обіграла в товариському матчі, який вчора, 9 червня, відбувся в Австрії, збірну Грузії. Перемогу команді Михайла Фоменка принесли голи Артема Кравця та Євгена Коноплянки. Грузини в кінцівці поєдинку відповіли точним ударом Вацадзе.
 


 

Голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін порушив стосовно депутата Держдуми Іллі Пономарьова кримінальну справу про пособництво в розтраті коштів фонду "Сколково", повідомив офіційний представник відомства Володимир Маркін.


 

Компанія "Голден Деррік", пов'язана з екс-міністром енергетики Едуардом Ставицьким, повинна повернути "Українському геологічному науково-виробничому центру" - дочірньому підприємству державної компанії "Надра України" 25,3 млн грн за невиконані роботи.


 

На Одеському кінофестивалі, який пройде цього року вшосте, покажуть призерів Венеціанського, Берлінського і Каннського кінофестивалів. Про це повідомляє прес-служба кіноогляду.


 

На рынке современной техники можно встретить множество удивительных и интересны приборов. Технологический прогресс поражает своим масштабом, и уже "добрался" до самых обыкновенных наушников.


 

Україна має намір посилити кордон з невизнаною Придністровською молдовською республікою. Про це 9 червня на прес-конференції в Одесі повідомив голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі.


 

Перший заступник директора МВФ Девід Ліптон позитивно оцінив діяльність нинішнього уряду України. Про це повідомляє Голос Америки. Ліптон зазначив, що цей уряд - єдиний за всю історію, який проводить реформи.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" розташованій поблизу Києва, в смт. Глеваха Васильківського району Київської області повністю вигоріли вже 4 ємності з нафтопродуктами. Про це сьогодні вранці, 10 червня, на своїй сторінці в Twitter повідомив глава МВС Арсен Аваков.