Чт, 2024-03-28, 15:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Служба безпеки України спільно з іноземними спецслужбами провела масштабну спецоперацію, в результаті якої вилучено 500 кілограмів героїну (приблизно 1,5 млн доз), орієнтовна вартість якого на наркоринку становить майже 1 млрд 400 млн грн.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Несмотря на то, что такового в капиталистическом обществе отнюдь немного, оно тратится на новые труды. Что именно стало любимым предметом досуга в Европе и новым развлечением в Украине?


 

У Харкові міліція затримала кількох підозрюваних у вчиненні масової бійки в студмістечку. Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, на цей час розшук решти підозрюваних триває.


 

Бойовики зосередили артилерійські знаряддя і танки практично на лінії зіткнення. Про це сьогодні, 12 червня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.


 

Міжнародний валютний фонд (МВФ) припинив переговори з Грецією про програму допомоги країні у зв'язку з тим, що сторони так і не змогли скільки-небудь просунутися в обговоренні проблеми.


 

Для заборони Комуністичної партії України буде застосовано закон "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", сказав міністр юстиції України Павло Петренко.


 

Цены на жилье в долларах практически не изменились, однако некоторые тенденции на снижение стоимости все-таки наблюдаются – сообщает аналитик компании ЛУН.ua Анна Гребнева.


 

Госкомтелерадио поддерживает обращение вице-премьер-министра - министра культуры Вячеслава Кириленко к Национальной телекомпании Украины и ТРК "Культура" продемонстрировать фильмы и телеверсии представлений при участии Богдана Ступки.


 

10 июня в Одессе открылся первый Международный фестиваль классической музыки Odessa Classics, автором и вдохновителем которого является Алексей Ботвинов, выдающийся пианист, заслуженный артист Украины. Фестиваль будет действовать до 14 июня.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій завершили пінну атаку одного з резервуарів, зараз відбувається ротація особового складу.


 

У Харкові внаслідок конфліктної ситуації в одну з лікарень міста потрапили шість громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.


 

Европейский парламент призвал правительство Украины, международное сообщество, включая Гаагский трибунал, начать расследование военных преступлений, совершенных во время незаконной аннексии Крыма и конфликта на востоке Украины.