Пт, 2024-03-29, 12:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прем’єр міністр Арсеній Яценюк пов’язав ненадання зброї Україні з необхідністю координації країн Заходу, не всі з яких розуміють рівень загрози з РФ. "Рішення щодо надання зброї приймається президентом США. Білий дім має певні обмеження геополітичні у прийнятті цього рішення.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На севере Украины ожидаются грозы, град и шквальный ветер, объявлено штормовое предупреждение. "15 июня в западной части и северных областях Украины местами гроза, местами град и шквалы 15-20 метров в секунду", - сообщает Гидрометцентр.


 

Національна збірна України з футболу взяла четверту перемогу у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2016. Команда Михайла Фоменка у Львові обіграла в неділю збірну Люксембургу - 3:0.


 

У Ростоку (Німеччина) завершилися змагання у синхронних стрибках з 10-метрової вишки в рамках чемпіонату Європи, де бронзову медаль завоювали Максим Долгов і Олександр Горшковозов.
 


 

Украина настаивает на своих условиях реструктуризации внешнего коммерческого долга, величина которого является неподъемной для страны, оказавшейся в кризисе и ведущей войну, заявил премьер Арсений Яценюк.


 

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі вважає найактуальнішими проблемами Одеської області бездоріжжя і корупцію в Бессарабії. Про це він заявив сьогодні, 14 червня, на стратегічній сесії Одеського регіону.


 

Глава Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін заявив, що немає необхідності гасити невелике загоряння біля ємності 900 куб. м. з бензином, де відбувається витік палива. Про це він написав на сторінці в Фейсбуці.


 

Женская сборная Украины по настольному теннису вышла в полуфинал Европейских игр и теперь претендует на медали в Баку.


 

На нефтебазе "БРСМ-нафта" под Васильковом продолжает гореть резервуар с бензином. Об этом сообщила пресс-служба Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям в воскресенье утром, 14 июня.


 

Служба безопасности Украины разоблачила и обезвредила разветвленную сеть подпольных лабораторий, которая изготовляла и сбывала амфетамин на Киевщине.