Ср, 2024-04-24, 01:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українські футболісти збираються провести страйк під егідою профспілки через відсутність прогресу у виплаті боргів із зарплати. Про це розповів футбольний правозахисник Олег Печерний.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українець Олександр Долгополов у першому колі турніру серії ATP в Лондоні з призовим фондом 1 724 545 доларів сенсаційно обіграв знаменитого іспанця Рафаеля Надаля. Матч на трав'яному покритті тривав 2 години 13 хвилин і завершився з рахунком 6:3, 6:7 (6:8), 6:4.


 

Верховна Рада не підтримала жоден з трьох законопроектів стосовно внесення змін до Закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо зниження пенсійного віку.


 

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким запровадив рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 травня 2015 року "Про заходи щодо посилення боротьби зі злочинністю в Україні".


 

Верховна Рада Україна ухвалила Закон "Про ратифікацію Імплементаційної угоди між Кабінетом міністрів України та ОНП перезахоронення радіоактивних відходів, що утворилися внаслідок виконання військових програм колишнього СРСР в Україні".


 

У Одесі 14 липня відбудеться матч "Динамо" (Київ) – "Шахтар" (Донецьк). Про це ввечері 16 червня після звіту за підсумками роботи мера Одеси заявив голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі.


 

 

За минулу добу ситуація в зоні АТО дещо стабілізувалася – кількість провокативних обстрілів наших позицій з боку окупантів дещо знизилася.


 

В Баку завершился финальный поединок Европейских игр в турнире по женской борьбе в категории до 58 кг, в котором украинка Татьяна Лавренчук проиграла венгерской спортсменке Эмеси Барке.


 

Днепропетровская софт-рок группа "Масса Причин" выпустила клип на песню "Глинтвейн". Музыканты признались Cultprostir, что сняли ролик собственными усилиями в формате импровизации.


 

За добу, 16 червня, бойовики російсько-терористичних угруповань 58 разів обстріляли позиції сил АТО та оселі мирних мешканців. При цьому 16 разів били з мінометів різних калібрів.