Сб, 2024-04-20, 13:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Наша команда в финале одолела Испанию. Украина дождалась второго "золота" на Европейских Играх, которые проходят в столице Азейрбайджана.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Виктор Шокин обратился к американским коллегам с предложением привлечь специалистов соответствующих служб в качестве консультантов для помощи в проведении расследования уголовного производства.


 

Генпрокуратура проводить перевірку дій Міністерства оборони протягом 1992-2012 років, які могли призвести до занепаду української армії. Про це йдеться у відповіді головного військового прокурора Анатолія Матіоса на запит депутата від "Народного фронту" Дмитра Тимчука.


 

Колишні акціонери "ЮКОСу" домоглися арешту активів Росії не тільки в Бельгії, а й у Франції. Про це повідомляє Forbes з посиланням на джерело, близьке до акціонерів "ЮКОСу".


 

Верховна Рада сьогодні, 18 червня, ухвалила Закон "Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як позичальником та Європейським Союзом як кредитором і Кредитної угоди між Україною як позичальником.


 

Китайські банки готові вкладати в об'єкти інфраструктури в Україні в рамках ініціативи "Новий шовковий шлях". Про це розповів посол КНР Чжан Сіюнь на зустрічі з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським.


 

Жіноча команда лучниць у складі Вероніки Марченко, Анастасії Павлової та Лідії Січенікової завоювала бронзові медалі на I Європейських іграх в Баку. В неймовірному по напруженням поєдинку за нагороди українки перестріляли росіянок.
 


 

Верховна Рада України сьогодні, 18 червня, без обговорення ухвалила постанову про звільнення Валентина Наливайченка з посади голови СБУ (реєстраційний №2110-А). За це рішення проголосували 248 народних депутатів.


 

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про підвищення у два етапи мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на алкогольні напої на 25-40%. Відповідну постанову було прийнято на засіданні уряду 17 червня.


 

Минулої доби, 17 червня, ситуація в зоні проведення АТО була складною, але повністю контрольованою підрозділами українських військових. Про це повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.