Сб, 2024-04-20, 08:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Замість "спрощеної процедури" доступу до субсидій депутати фактично позбавили субсидій пенсіонерів та інвалідів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр соціальної політики Павло Розенко.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Верховної Ради, голова Конституційної комісії Володимир Гройсман констатує, що 9 обласних рад і 2 військово-цивільні адміністрації затвердили перспективні плани об'єднання громад.


Планшет: где купить и как за ним ухаживать


Купить себе планшет в наши дни очень просто. После покупки планшета, конечно же, многим станет интересно, как правильно за ним ухаживать.


 

Російсько-терористичні війська посилили вогонь на донецькому напрямку: бойові дії там ведуться практично в цілодобовому режимі. Про це на традиційному брифінгу у понеділок повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Президент Петро Порошенко у День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні разом з ветеранами та військовослужбовцями-учасниками АТО вшанував пам`ять воїнів, які захищали державу в роки Другої світової війни.


 

На Крещатике обустроят спортивный городок, где будут работать площадки экстремальных видов спорта. Гости праздника смогут увидеть показательные выступления и принять участие в мастер-классах и соревнованиях по паркуру, велотриалу, роллер-спорту.


 

До какого-то определённого момента в жизни мы редко задумываемся о сохранении собственного здоровья. Пока нас ничего не тревожит, не достают болячки, мы особо и не напрягаемся по этому поводу.


 

Люди з Африки та Близького Сходу, з Азії та зі східних й південних рубежів Європи десятками тисяч полишають свої домівки. Вони шукають захисту не лише від руїн та смерті, але й від політичного переслідування та бідності.


 

Український уряд більше не буде субсидувати багатих і допомагати їм, натомість допомога буде спрямовуватись на тих громадян, які найбільше її потребують.


 

 

Українка Ганна Різатдінова завоювала свою другу нагороду в турнірі з художньої гімнастики I Європейських ігор у Баку (Азербайджан).


 

Как сообщил посол по особым поручениям МИД Украины Дмитрий Кулеба, целью такой инициативы является "наказание обидчиков за незаконное содержание политических заключенных - таких, как Надежда Савченко и Олег Сенцов".


 

Перші пропозиції голова Верховної Ради Володимир Гройсман уже презентував цього тижня в Італії – Венеційській комісії. І вже найближчим часом її юристи мають дати свою оцінку, наскільки заплановані зміни відповідають європейським стандартам.