Сб, 2024-04-20, 18:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Венеціанська комісія схвально оцінила зміни до Конституції України у частині децентралізації. Про це йдеться у попередньому висновку комісії щодо поправок до української конституції, опублікованому на її сайті.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-06-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кондитерська фірма Roshen, яка належить президенту України Петру Порошенку, зареєструвалася в Польщі і хоче впродовж п’яти років потрапити до п’ятірки лідерів ринку солодощів країни.


 

Кінофестиваль "Відкрита Ніч – Дубль 18" цього року розширив програму до 2 днів і пройде 26, 27 та в ніч на 28 червня - на столичному Арт-Причалі.


 

Руководство так называемой "секты догналитов" выдворены из Украины за антиукраинскую деятельность. Об этом сегодня, 24 июня, сообщили в пресс-службе СБУ.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк ініціює експеримент з передачі окремих митних служб в управління спеціалізованим іноземним компаніям. "Пропоную експеримент на окремих митницях.


 

Україна ухвалила 24 із 27 технічних регламентів, передбачених Угодою про асоціацію з Європейським Союзом, 10 з яких уже введено в дію. Про це заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов на колегії Мінекономрозвитку в Києві.


 

Міністерство закордонних справ України на зустрічі в Парижі продемонструвало союзникам об'єктивні дані, які свідчать про посилення російської агресії проти України.


 

Шосту за рахунком золоту медаль Європейських Ігор-2015, які проходять зараз в Баку, виборов Андрій Ягодка. Лідер української збірної виявився кращим у турнірі шаблістів. У фінальному поєдинку одесит "заколов" румуна Тіберіу Дольнічану.


 

Кабінет міністрів вніс зміни до "Положення про військово-транспортний обов’язок", згідно з якими військкоматам дозволяється вилучати автомобілі для потреб Збройних сил України. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 405 від 17 червня 2015 року.


 

Національний банк України відмовляє в погодженні керівників банків та власників істотної участі за фактом їхнього перебування в "чорному списку", в якому зараз вже числиться 837 осіб - керівників банків та 111 осіб - власників істотної участі в банках.