Чт, 2024-04-25, 08:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Еліна Світоліна у понеділок, 8 червня 2015 року, встановить національний рекорд у світовій класифікації WTA. При цьому 20-річна українська тенісистка перевершить попередній рекорд, який вона ділила разом з Оленою Бондаренко - 19-а позиція.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

4 червня у Києві пізно ввечері закінчилось урочисте нагородження переможців міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова". Змаганню рукописів та кіносценаріїв уже 15 років, і за цей час воно стало подією.
 


 

Національний банк України 4 червня ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку "Надра" на пропозицію Фонду гарантування вкладів фізосіб, повідомляється на сайті НБУ.


 

Найближчим часом у Євросоюзі буде ухвалено рішення про продовження санкцій щодо Криму ще на один рік. Про це сказав представник України при ЄС Костянтин Єлісєєв.


 

Міністр освіти і науки Сергій Квіт констатує гостру нестачу шкільних автобусів і сподівається на відновлення відповідної державної програми із закупівлі транспорту для школярів.


 

5 июня 2015 года в 12.00 в Киеве в одном из выставочных центров столицы НСК "Олимпийский" состоится открытие фестиваля книги и творчества "Мэдвин: Книжный мир-2015" и "Рукодельные выходки".


 

Министр финансов Украины Наталья Яресько убеждена, что госдолг будет реструктуризирован, но если будет дефолт, то он не будет иметь никакого влияния на украинский народ.


 

У Києві в результаті зіткнень під час "Маршу рівності" постраждали 5 працівників міліції, один - у важкому стані (осколкове поранення шиї), повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.


 

Львов со своим моноспектаклем "Гостиница "Европа" посетил французский философ, драматург и публицист, один из друзей Украины во Франции Бернар-Анри Леви.


 

Бойовики на Донбасі в ніч з п'ятниці на суботу, 6 червня, більше 30 разів обстріляли позиції українських військових, використовуючи артилерію, повідомляє прес-центр АТО.


 

Багато українців зараз підбирають новий дизайн інтер'єру свого житла, а також броньовані двері, які його тільки прикрасять. Все це сприяє якомусь підвищеному попиту, а відповідно і дефіциту.