Чт, 2024-03-28, 16:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Національний банк України (НБУ) сподівається на швидку реструктуризацію приватного зовнішнього боргу України, що дозволить перейти до чергового етапу скасування адміністративних обмежень на валютному ринку, заявила глава НБУ Валерія Гонтарєва.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Металургійні підприємства України в січні-травні 2015 року скоротили експорт металопродукції в натуральному вираженні на 26,3% порівняно з аналогічним періодом 2014 року - до 8,4 млн тонн, у вартісному вираженні - на 40,7%, до 3,5 млрд доларів.


 

Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до деяких законів України з питань ідентифікації та реєстрації тварин (№1484). За це рішення проголосував 241 народний депутат із 318 зареєстрованих у сесійній залі.


 

 

Для многих россиян очень привлекательна идея организации собственного бизнеса. У многих имеются интересные идеи, опыт и даже потенциальная клиентская база. Не хватает только начального капитала.


 

Впродовж минулої доби скоєно один із найінтенсивніших обстрілів території України з моменту підписання Мінських угод. Вогонь по позиціях сил АТО вівся з використанням заборонених потужних 152-мм артилерійських систем.


 

Подписанное Соглашение об открытом небе является первым соглашением такого типа для Украины, оно означает более дешевые авиаперевозки для украинских пассажиров, экономию расходов для туристов, а также способствует экономическому росту стран-партнеров.


 

В корейском городе Гуанджоу завершилась Всемирная Универсиада-2015. Украинские спортсмены завоевали на Играх 31 медаль. Чемпионами стали 8 украинцев, 17 завоевали серебряные награды и ещё 6 - бронзовые. В командном зачете сборная Украина заняла 8 место.


 

Украинская писательница получила 11 голосов из 23. Жюри состояло из писателей, победителей и финалистов "Strega Europeo". Книгу "Возможно, Эстер" Петровская написала на немецком, ее также перевели на итальянский язык.


 

В понедельник, 13 июля, появились признаки разблокирования ситуации в Мукачево, где 11 июля произошла перестрелка между бойцами праворадикального "Правого сектора" и милицией.


 

Закон про місцеві вибори, ухвалений Верховною Радою України, заснований на російському досвіді, вважає заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.